10 razloga zašto žena ne može da ima orgazam

Podelite:

5. Parola – uradi sama

Ne možeš da očekuješ da muškarac čita misli. Potrebno je dvoje da biste uživali u seksu, ali samo ti možeš da znaš šta ti u kom trenutku treba. Masturbacija će ti pomoći da upoznaš svoje želje, tako da kasnije možeš da upoznaš partnera sa njima.

6. Sahara

Ne postoji ništa neprijatnije od seksa kada nisi dovoljno uzbuđena. Ako vagina nije dovoljno vlažna tvoje telo će automatski da šalje signale da nešto ne valja. Lubrikant je odličan način da podmažete situaciju u spavaćoj sobi.

7. Depresivna si

Bezvoljnost i letargija će u potpunosti ugasiti želju za seksom ili je prigušiti dovoljno da te liše najvećeg užitka. Blagovremeno lečenje psihičkih problema dovešće do poboljšanja fizičkih potreba.

8. Nezadovoljna si vezom

Seks posle svađe može da bude strastven ako ste se posvađali oko bacanja đubreta. Ako je sukob nastao jer je uvredio tvoju majku, malo teže. Emocionalni spokoj je ključ sreće i u životu i u krevetu.

9. Imate decu

Ako stalno brineš da li će mali Joca da upadne u sobu ili će Sanja da se uplaši jer je mrak nećeš moći da se opustiš. Priušti sebi i partneru malo privatnosti, pošalji decu kod bake, pa se onda posveti intimi.

10. Nervozna si

Svi prethodni razlozi se svode na ovo – moraš da budeš relaksirana. Ukoliko ti je seks dužnost, sredstvo za cenkanje sa dragim, vid treninga ili bilo šta osim same strasti možeš slobodno da zaboraviš orgazam. Bolje idi na trčanje i izbaci negativnu energiju. Onda se spremi za malo pozitivne.

www.eklinika.rs

www.eklinika.rs

Izvor: 24sata

Podeljeno