25 brzih trikova za podizanje samopouzdanja

Podelite:

U jednom danu mešaju se promene raspoloženja i situacije koje diktiraju nivoe sreće, ali provokativna zavodljivost je u nama. Potrebno je samo da je pokažemo…

demotivacija.rs_Ne-dozvolite-nikome-da-uzdrama-vae-SAMOPOUZDANJE-jer-je-to-zapravo-sve-to-imate_132323616826

Bez obzira na to što vam je život najčešće fantastičan, verovatno ima dana kada, bez obzira na trud da uhvatite svoj uobičajeni dobar ritam, izgleda kao da je neko kidnapovao vaš šarm. Veću ozbiljnost ovom zločinu daje i činjenica da se nalazimo u zenitu leta – u danima kada bi trebalo da se osećamo neprikosnoveno seksi. Neće to tako moći. Postoji mnoštvo malih trikova koji će vam istog časa vratiti vašu privlačnost. Evo 25 brzih, lakih i seksi energetskih podizača.

1. Svesni smo da je leti potpuno prirodno da do posla idete i vraćate se u japankama. Ali, za promenu, obujte prave cipele dva-tri puta nedeljno. Lepa žena koja prolazi kroz grad na potpeticama od osam centimetara neće ostati neprimećena, a kolekcija zadivljenih pogleda vrlo deluje na ego.

2. Pričajte tiše kada razgovarate telefonom. Ima dokaza da se utišamo i pričamo dubljim glasom kada razgovaramo sa nekim ko nam se dopada. Saznanje da zvučite kao maca učiniće da predete još primamljivije.

3. Ubacite vrećicu biljnog čaja u fioku sa donjim vešom. Kada budete oblačili donje rublje koje miriše divno, vaša svakodnevna rutina dobiće senzualnu notu.

4. Osmotrite svoje telo otpozadi uz pomoć ogledala u ruci. To je ugao koji nismo navikli da vidimo, a oblina koja sa vaših leđa klizi do guze je neverovatno seksi.

5. Odlazak u nabavku namirnica… bez gaćica.

6. Svratite po kafu za poneti kod tog slatkog bariste sat vremena pre odlaska na posao. Postoje dokazi da ćete raditi bolje, sa više motivacije, ako pre toga unesete dozu kofeina. A da ne spominjemo dobre strane flerta.

7. Promenite mesto razdeljka na svojoj kosi. To će promeniti vaš izgled, a ljudi će vas zasipati laskavim „da li to ona izgleda nekako drugačije“ pogledima tokom celog dana.

8. Ako u vašoj kancelariji važi pravilo da su čarape obavezne, odaberite nevaljalu verziju do butina. Niko neće znati da one ne sežu do struka, osim vas… A to je tako seksi.

9. Ubacite energične reči, kao što su „strastveno“ i „stimulativno“ u vašu svakodnevnu konverzaciju.

10. Dok sedite, zauzmite stav zgodne žene. Isturite grudi, ispravite leđa i prebacite jednu nogu preko druge.

11. Vodite uzbudljiv dnevnik. Nekoliko puta nedeljno zabeležite svoju fantaziju koju želite da pretvorite u stvarnost.

12. U podne, pokrenite svoju cirkulaciju uz pomoć ovih seksi-kućna-maca istezanja: izvijte leđa tako da izbacite guzu i ispružite ruke iznad glave.

13. Okačite guste zavese tamnocrvene boje, kako bi u vašem budoaru zavladala zavodljiva „Sumrak“ atmosfera.

14. Zatim instalirajte sijalice koje će reflektovati prigušeno svetlo u kupatilu. Osećaćete se poželjnije ako pravo iz kade zakoračite u sjaj koji laska vašem mokrom telu.

15. Naučite da se uvijate u seksi ritmu u stilu Šakire. Umesto da se zagledate u isprazne TV emisije na kraju dana, idite na YouTube i pogledajte vodič za učenje salse. Onda pokažite svom voljenom, kada prekorači prag, da pored sebe ima moćnu cicu.

16. Umesto da uključite klimu, spustite prozore na svom automobilu ili u taksiju, udahnite miris vrelog asfalta. Na željenu destinaciju ćete stići sveži, sa vetrom u kosi i pomalo razbarušeni, a to je tako primamljivo, naročito leti.

17. Umesto parfema, nanesite ulje sa mirisom peperminta na vrat i između grudi. Istraživanja pokazuju da ovaj miris ima revitalizujuće dejstvo. Bonus: vaše grudi mirisaće ekstra sveže.

18. Ako niste u velikoj žurbi, krenite ka cilju, dužim putem, kroz manje prometne, živopisnije ulice. A pod živopisnim ulicama podrazumevamo one u kojima možete da sretnete zgodne, znojave, polugole momke na džogingu.

19. Ne žurite da ustanete iz kreveta. Nekoliko minuta uživajte u leškarenju, igrajte se kosom i protežite među mekanim jastucima i prekrivačima.

20. Bacite se u potragu za letnjim haljinama, u delu sa sniženjima. Iščekivanje povoljne kupovine utiče na lučenje dopamina, poznatijeg kao hemikalija dobrog raspoloženja u organizmu.

21. Odvojite vreme za sebe i izmasirajte svoju kožu malim kružnim pokretima, utrljavajući pri tom svoj omiljeni losion. Pokrenućete cirkulaciju, a dodir vrhovima prstiju je tako erotičan.

22. Preslikajte lažnu tetovažu na butinu, ili na gornji deo grudi. Ručajte u parku, a pri tom podignite malo suknju ili raskopčajte košulju. Nevaljale misli će vam prostrujati kroz um kad budete uhvatili tuđi pogled na svojoj koži.

23. Izmerite koliko vam minuta treba da pojedete ručak i potrudite se da odvojite dvostruko više vremena. Uživanje u hrani može da bude senzualno iskustvo, ali većina nas usisava hranu toliko brzo da ne stižemo da uživamo u njenom ukusu. Ako usporite, upićete sve ukuse i mirise, pa čak i zvukove. Na primer, dok grizete svežu jabuku.

24. Objavite jutarnji rat peškirima i osušite kosu i našminkajte se nagi. Devojke koje se osećaju dobro u svojoj goloj koži imaju bolji seksualni život.

25. Koristite svoje ruke umesto sunđera za sapunjanje. Klizite preko svog mokrog glatkog tela i poklonite sebi inspirativan doživljaj.

Samopouzdanje_je_najbolji_i_najsigurniji_put______1365342955

 

 

 

 

Cosmopolitan.net

 

 

 

 

Podeljeno