5 grehova koji svakoj ženi uništavaju seks

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/marin
Podelite:

Devojke su divna bića na mnogo načina, ali isto tako sebi mogu da stvore paniku oko stvari koje nisu toliko bitne. Ovo je možda najevidentnije kada pričamo o seksu.

Freeimages.com

Freeimages.com

eks zadire u naše najtajnije unutrašnje strahove i zato ima snagu da devojke potpuno izbaci iz ravnoteže u situaciji u kojoj bi trebalo da budu pune samopouzdanja.

Svi ovi seksualni grehovi imaju potencijal da unište vaš seksualni život, ali na svu sreću, lako ih je rešiti:

Seks greh broj 1: Gadljivi ste

Oralni seks najvećem broju ljudi pruža najintenzivnije orgazme. Zato bi trebalo da otvorite svoj um i prepustite se uživanju koje vam vaš dečko pruža.

U sličaju da niste baš najsrećnije kada dođe red na vas da uzvratite zadovoljstvo, nemojte se pretvarati da mu činite uslugu jer će mu to definitivno ubiti zadovoljstvo. Najbolje bi bilo da mu objasnite o čemu se radi i probate da zajedno nađete rešenje koje će oboma pružiti užitak.

Seks greh broj 2: Ne želite da isprobavate nove stvari

Pre nego što istog trenutka kada čujete njegovu fantaziju odmahnete glavom, zastanite na trenutak i razmislite. Nismo svi isti i ne uživamo u identičnim stvarima – zašto mu uskratiti stvar zbog koje će još više uživati sa vama?

Sve dok vam njegovi zahtevi ne nanose fizički ili mentalni bol, nemate moralnih nedoumica i ne postaju učestali (to onda prelazi u fetiš), zdrava doza avanturističkog duha u krevetu može da učini čuda za seks.

Ništa neće ubiti njegovu želju za seksom kao konstantno odbijanje.

U slučaju da vam predloži nešto novo, a vi ga odbijete, šaljete mu jasnu poruku da vam njegovo uživanje nije bitno.

Seks greh broj 3: Ne poznajete sopstveno telo

Većina devojaka dolazi do orgazma kada je sama, za razliku od muškaraca, ženski orgazam nije lak proces i potrebno je dosta dodirivanja.

I dok momci broje do 1.000 u sebi kako bi odložili svoj orgazam, devojke imaju potpuno drugačiji problem.

Mnoge devojke same pokušavaju koje dugmiće je potrebno dodirnuti u nadi da će pronaći one koji vode do orgazma, a u pitanju nije laka kombinacija.

Ako nikada niste masturbirale, postoji velika šansa da nikada niste doživele pravi orgazam. Ako imate ovaj problem, uložite malo napora i saznajte zašto je to slučaj.

Eksperimentišite sa različitim tehnikama masturbacije i dodira sve dok ne pronađete onu koja svaki put garantovano donosi uspeh.

Obratite pažnju tokom seksa na stvari u kojima uživate, a koje vam nisu toliko prijatne.

Podeljeno