5 ludih koraka do seksa iz snova: Tajna koja se deli samo sa partnerom!

Podelite:

Kako ne biste zapali u rutinu, a pogotovo svoj seksualni život osiromašili, isprobajte neke poteze u seksu koji bi vam mogli doneti još puno zadovoljstva

Foto-ilustracija: Foter.com / quemas™

Foto-ilustracija: Foter.com / quemas™

Mnogo parovi ponekada zapadnu u monotoniju, pod uticajem svakodnevnih obaveza, zaborave na lično zadovoljstvo. Naročito se to odrazi na seksualni život te nezadovoljstvo kod jednog ili oba partnera postane problem.

Kako ne biste zapali u rutinu, a pogotovo svoj seksualni život osiromašili isprobajte neke poteze u seksu, koji bi vam mogli doneti još puno zadovoljstva.

Zato, oslobodite kočnice i isprobajte ovih pet stvari u seksu prema kojima ste možda rezervisani, a mogli bi vas totalno oduševiti.

Evo kako da začinite svoj seksualni život s partnerom ako:

1. …volite da gledate sebe i partnera u ogledalu za vreme seksa

Snimajte se za vreme seksa. Snimanje seksualnog čina za vas će biti idealan začin, jer će to zadovoljiti vašu egzibicionističku stranu. Za stvaranje savršene atmosfere koju će kamera “voleti” očistite prostor oko sebe, namjestite laganiju rasvetu (preko kamere možete staviti i mrežu protiv komaraca za stvaranje filtera) te kameru stavite negde gde vam neće biti u vidokrugu kako vas ne bi ometala. I akcija!

2. …volite zajedno da gledate seksi TV programe

Gledajte porno film za vreme seksa. Film za odrasle rasplamsat će vašu seksualnu želju, naročito nakon užurbanog i stresnog dana kada će ovakav sadržaj biti dobrodošla pomoć protiv umora. Ako ne volite baš “čistokrvne” porniće, potražite onaj koji ima razrađeniju fabulu, što može biti i erotski film.

Podeljeno