8 tipova vagine: Šta muškarci stvarno misle o njima

Foto-ilustracija: Foter.com / NeoGAboX
Podelite:

Poput pahuljica ili otisaka prsta – na svetu nema dve iste vagine. Muškarci su toga i te kako svesni (osim ako nisu odrasli u zatočeništvu, izolovani od civilizacije i, što je još gore – seksa).

„Uska je“ ili „opuštena je“ – ovo su dva komentara na koja se uglavnom svodi znanje žena o tome kako tipovi vide njihov „cvet“. Ipak, činjenica je da oni imaju mnogo više da kažu o tom pitanju.

Pitaj GINEKOLOGA online u samo 3 klika putem servisa www.eklinika.rs

Novinari sajta „Yourtango“ su razgovarali sa nekoliko dvadesetogodišnjaka i pokupili podatke sa brojnih foruma i blogova „iz muškog ugla“ i uz pomoć toga napravili listu od „top 8 vagina“ (8 tipova ženskog polnog organa koji se u muškim raspravama najčešće spominju).

Evo šta o njima imaju da kažu pripadnici jačeg pola.

1. Koščata

Kako izgleda: Verovatno si sitna i mršavija od proseka. Zbog toga ti je vagina uža i „koščatija“. Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Ako je tesna, stimulacija je vrhunska, pa seks obično bude strava. Jedino što nekad ume da bude nezgodno kad osetljiv deo svog tela tareš o koščate delove tela.

2. Mesnata

Kako izgleda: Usne (intimne, naravno) punije su nego što je obično slučaj, deluju sočno i izazovno i prosto mame poljupce. Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Obožavaju ih. Nežne su i mekane i kao stvorene za penetraciju. Posebno ih provociraju na – ljubljenje (ako znate na šta mislimo).

3. Obrijana

Kako izgleda: Čist račun, duga ljubav – to je vaša krilatica. Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Definitivno vole da vide kad devojka brižno vodi računa o izgledu svojih intimnih delova tela. Jedino im ponekad zasmetaju urasle dlačice ili bubuljice koje nastaju posle brijanja, ali nije da to može da pokvari užitak.

4. Ekspert

Kako izgleda: Radi se o iskusnoj vagini koja nije stidljiva i slobodno se i široko otvara za prijatelje (tako bar misle muškarci, a istina je da se svaka vagina otvara onoliko koliko je uzbudite). Zadovoljstvo: zagarantovano.

Pitaj GINEKOLOGA online u samo 3 klika putem servisa www.eklinika.rs

Muško mišljenje: Često se pretvaraju da im prija „lagani ulaz“, ali ih je zapravo uglavnom strah da možda njihova „oprema“ ne zadovoljava željene standarde veličine. To može dovesti do ozbiljnih povreda ega, pa je dobar savet za dame: dajte im kompliment, umirite ih malo.

5. Ukrašena

Kako izgleda: Ima više kože nego što je uobičajeno. Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Česta je predrasuda da se radi o starim i „istrošenim“ vaginama, što uopšte ne mora da bude tačno. Nekad je samo u pitanju veliki gubitak kilograma, za šta može da se kaže samo „svaka čast“. A realno, malo više kože nikome nije upropastilo seks.

6. Retro

Kako izgleda: Ti si ljubitelj udobnosti i opuštenosti i to se vidi i na tvojoj vagini. Brijanje jednostavno nije tvoj trip. Zadovoljstvo: zagarantovano.

Muško mišljenje: Većina muškaraca uopšte nema problem sa žbunom, iako dame možda tako misle. Zato ne treba ni da osećaju obavezu da to rade po svaku cenu. Oni koji su protiv ovog vida „održavanja“ kažu da je ostrvo zadovoljstva nekad teško naći u džungli.

7. Zategnuta

Kako izgleda: Ponosne vlasnice ove vagine imaju telo zategnuto kao strunu, zbog čega su im i zidovi vagine zategnutiji i tesni.

Muško mišljenje: Tipovi za ovakav poklon imaju samo reči hvale. Stimulacija je odlična i daje im veliki bust za samopouzdanje – najviše zbog toga što su uspeli da zbare super cicu, a i zbog „tesnog ulaza“ manje razmišljaju o tome da li su dovoljno muškarci.

8. Parti-manijak

Kako izgleda: Darežljivi klitoris se ne stidi da proviri iz nje i mami na kojekakve igrarije.

Muško mišljenje: To im je, jednostavno, kao omiljena igračka. Čini im se da devojke s ovakim „talentom“ intenzivnije doživljavaju orgazam i to ih dodatno uzbuđuje.

Dakle, devojke, kako god da izgleda vaša „najbolja prijateljica“, ako vas on voli i želi, neće joj naći manu. Posebno ako i vi u tome uživate bez zadrške.

Zaključak: Kako okreneš, zadovoljstvo je zagarantovano, samo se opustite.

Pitaj GINEKOLOGA online u samo 3 klika putem servisa www.eklinika.rs

eKlinika.rs / 24sata.rs

Podeljeno