BOLNICA ZA PLASTIČNU, REKONSTRUKTIVNU I ESTETSKU HIRURGIJU “DR COLIĆ”

Foto: Promo
Podelite:

Osnovana 1989. godine, naša bolnica je prva privatna zdravstvena ustanova u zemlji, specijalizovana i godinama posvećena zdravlju i lepoti.

Foto: Promo

Foto: Promo

U okviru bolnice nalazi se i sedište Evropskog predstavništva međunarodne konfederacije za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (IPRAS), Centar za lečenje gojaznosti, kao i Srpsko udruženje za rekonstrukciju dojke. Bolnica “Dr Colić” jedina u našoj zemlji poseduje američku akreditaciju za obavljanje hirurških delatnosti.

Bolnica se nalazi u centru Beograda i pruža potpuni komfor i privatnost. U luksuznom prostoru od 400m2 sve je podređeno udobnosti i sigurnosti pacijenata – od najsavremenije medicinske opreme do posebnih prostorija za pripremu, operativne zahvate i oporavak.

Foto: Promo

Foto: Promo

MI SMO NAJVEĆI TIM!

Bolnica “Dr Colić” ima preko 30 stalno zaposlenih, čija su stručnost i iskustvo naša najveća vrednost i garancija kvaliteta. Iza medicinskog tima naše bolnice je preko 20.000 zadovoljnih klijenata širom sveta.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

Veliki broj žena svake godine se podvrgne nekoj od operacija lica, tela ili grudi.

Svaka od njih želi proporcionalniju figuru svog tela, kako bi se bolje i sigurnije osećale.

Individualni pristup svakoj pacijentkinji i osluškivanje njihovih želja od strane hirurga vodi ka zajedničkom cilju, a to je da se odabere najbolja operacija kojom će se postići željeni rezultat.

Foto: Promo

Foto: Promo

POZOVITE I ZAKAŽITE SVOJ PREGLED ŠTO PRE!

Adresa:

Surdulička 5.
11000 Beograd, Srbija

Kontakt Telefoni:

Phone: +381 11 3699 800
Fax: +381 11 3699 799

Email i web adresa:

drcolic@eunet.rs

www.dr-colic.com

(eKlinika.rs)

Podeljeno