Da li su sve lepe devojke i zauzete devojke?

Podelite:

Kada muškarac vidi lepu devojku, pretežno prvo na šta pomisli je pod jedan, da sigurno ima dečka, a pod dva  da on kao takav nema šanse kod takve devojke.  Zbog manjka hrabrosti muškarci su prestali da prvi prilaze devojkama.

muskarac1Nema više kreativnosti, originalnosti kao nekada. Ostale su samo priče naših mama i baka, kako je to nekada izgledalo u njihovo vreme. Nažalost, ta vrsta u današnje vreme kao da je skoro izumrla. Uloge kao da su se zamenile. Sada su devojke te koje u većinu slučajeva prilaze prve. One su te koje prave prvi korak.

Romantika013

Romantika je postala misaona imenica. Duge šetnje parkovima su prešle u dugu vožnju automobilima, poslastičarnice i kolači su zamenjeni kafićima i kafom. Jasno je da je ovo neko novo doba, ali je isto tako važno da se zna da su neke stare stvari bolje od novih.

1a1

Ne treba kriti svoja osećanja, ne treba se plašiti neuspeha. Kao što pobeda ima svoju vrednos i draž, tako i poraz ima poruku i važnu lekciju za kasnije u budućnost. Nešto što nam nikada i niko oduzeti neće i ne može je ljubav. Lep je osećaj voleti nekog, a još lepše biti voljen. Takvi ljudi pretežno se nazivaju „bogatim ljudima“. Oni nikada nisu sami, uvek je taj „neko“ uz njih, a to se ne može porediti ni sa čim.

DRYuz7j

Devojkama bi preporučili da i dalje budu lepe ali ne i „nafurane“. Da vas ne bi pratila ona izreka „Zato što ste nafurane, zato ste i same“. A muškarcima više hrabrosti u pravljenju tog prvog famoznog koraka i više originalnosti u osvajanju devojke.

 

Autor: Ivana Šćekić

 

Podeljeno