Evo kako da očistite organizam i creva pomoću samo 2 sastojka

freeimages.com
Podelite:

Ukoliko želite da sprečite i izlečite mnoge bolesti, dovoljno je da očistite svoja creva od toksina i parazita.

Naša creva dugi niz godina obrađuju tone hrane i tečnosti i tokom tog procesa stvaraju fekalni i toksični otpad koji se ponekad zadržava u crevima. Ovaj otpad truje našu krv i uzrokuje nepopravljiva oštećenja u našem organizmu.

Pokazatelji nečistoće creva mogu biti čest zatvor, poremećeni metabolizam, dijabetes, gojaznost ili preterana mršavost, bolesti bubrega i jetre, loše stanje kože, kose i noktiju, ali i druge bolesti od artritisa pa sve do raka.

Klistirom se može očistiti samo mali deo creva, a sam proces može biti štetan po crevnu mikrofloru.

Konzumiranjem 1-3 kašike brašna od semena lana ćete očistiti prljavštinu koja se godinama nagomilavala u vašim crevima za samo 3 nedelje.

Pitaj DOKTORA onlineeKlinika.rs

Ova metoda brzo normalizuje telesnu težinu i pomaže pri sagorevanju masti. Brašno semena lana može da apsorbuje i eliminiše toksine iz tela istovremeno smanjujući nivo holesterola u krvi.

Brašno semena lana treba uzimati kod zapaljenja sluzokože gornjeg respiratornog trakta, gastrointestinalnog trakta, kolitisa, čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, bolesti urinarnog trakta, cistitisa, pijelonefritisa, gojaznosti i poremećaja metabolizma masti.

Procitajte RECEPT na sledecoj STRANI…

Podeljeno