Evo kako da tokom seksa provališ da li uživa ili samo glumi!

Foto-ilustracija: Foter.com / NeoGAboX
Podelite:

Ako si se ikada zapitao da li devojka sa kojom se viđaš uživa u seksu sa tobom, obrati pažnju na ove stvari kako bi saznao da li joj je zabavno u krevetu kao i tebi.

seks

Devojke ti tokom seksa stalno stavljaju do znanja da li uživaju, ali da li umeš da protumačiš njihove poruke?

1. Šta priča

Ovo je prilično lako primetiti. Devojka će ti često reći šta voli, ali i dati savet kako da joj pružiš još više zadovoljstva govoreći ti da budeš brži, sporiji, šta smeš da diraš, a šta ne.

Nemoj se plašiti i da je sam pitaš šta voli. Mnogi momci misle da sve znaju, ali nije svaka devojka ista, i većina njih bi volela da ih pitate umesto da uradite nešto pogrešno. Ako si potpuno nesiguran, ili ti je prvi put, počitaj ove savete koji će ti pomoći da izgledaš kao pravi ekspert za seks.

2. Nesvesno stenjanje

Uzdasi i stenjanje su sjajan znak da uživa. Različite devojke prave različite zvukove. Neke će vrištati toliko da će se zidovi tresti, dok će druge puštati tihe uzdahe.

Pažnju treba da obratite na suptilne promene – ako postane glasnija ili uzdasi postanu dublji ili plići. Sve ovo ukazuje na njeno zadovoljstvo.

3. Oči

Oči zaista jesu ogledalo duše. Mnogo toga možeš da naučiš gledajući u njene oči. Taj osećaj je teško objasniti, ali ako se duboko zagledaš, osetićeš da li ona uživa.

4. Pokreti tela

Žena će se često migoljiti usled uživanja, a ponekad će potpuno nesvesno izgubiti kontrolu nad telom. Ako te privlači bliže sebi ili ubrzava ritam, to je dobar znak.

Ubrzavanje ritma i agresivnost ukazuju na povećano zadovoljstvo.

5. Disanje

Brzina disanja je najlakši način da uvidiš da li uživa, ili ne. Kako se zadovoljstvo povećava, tako se njeno disanje ubrzava. Ono će u zanosu strasti postati pliće i brže.

6. Šta radi tebi

Vrlo često će te zgrabiti, ugristi ili ogrebati kada oseća intenzivno zadovoljstvo. Ponekad će te privući sebi, u zavisnosti od položaja, ili će te navesti da ubrzaš svoje pokrete. Svaka njena akcija ovog tipa će te svakako fizički ohrabriti i predstavlja jasan znak da uživa u onome šta radiš.

Međutim, postoje i određeni signali koje ti može poslati i koji jasno ukazuju na to da uopšte ne uživa:

1. Šta priča

Opet, ovo je prilično očigledno. Uglavnom će ti reći da usporiš ili će ti dati jasne instrukcije u vez sa tim šta moraš da radiš. Jednostavno prati njena uputstva i sve će biti u redu.

2. Povlači se

Ovo nije uvek znak da joj seks nije po meri. Ponekada će se devojka povući kada je seksualno zadovoljstvo preveliko i potrebna joj je pauza. Ako ti se učini da je u pitanju refleks, onda si sigurno preagresivan i izazivaš joj bol, ili si uradio nešto što joj ne prija.

3. Pokušava da manevriše

Ponekada će te devojka pomerati kako bi dobila bolji ugao ili položaj u kom će više uživati. Ona dobro poznaje svoje telo i mesto gde želi da budeš, zato joj dozvoli da te pomeri i uči iz toga. Sledeći put kada se nađete ispod čaršava tačno ćeš znati šta treba da radiš.

4. Izraz bola

Ono što je nekim devojkama isuviše nežno, za druge može biti bolno. Moraš da proceniš koliko je osetljiva na dodir, posebno kada je reč o povlačenju za kosu i malim ugrizima.

5. Previše je opuštena

Seks ne bi trebalo da bude previše opušten. Ako ne uzdiše ili se migolji, seks verovatno nije onakav kakav bi trebalo da bude. Promeni pozu i pokušaj da uočiš neki od prethodnih znakova koji ukazuju na njeno zadovoljstvo.

UKOLIKO VAM JE POTREBAN SAVET BILO KOG LEKARA MOZETE SE OBRATITI SERTIFIKOVANIM LEKARIMA PUTEM SERVISA WWW.EKLINIKA.RS

eKlinika.rs (izvor: 24sata.rs)

 

 

Podeljeno