Evo koja veličina najviše muči muškarce!

Podelite:

Pripadnici jačeg pola zaista su opterećeni dimenzijama i stalno se porede sa drugim muškarcima. Zato, oni će kad god im se pruži prilika za koji centimatar da slažu, jer je to jedini način da sačuvaju svoje samopouzdanje.

velicina

Međutim, ovde ne pričamo o veličini polnog organa, već o visini! Istraživanja su pokazala da je takozvani “Napoleonov kompleks” jedan od najčešćih psihičkih problema s kojim se niži muškarci bore čitavog svog života.

ŽELITE ODGOVOR STRUČNOG LICA? PITAJTE DOKTORA ONLINE.

Ovaj problem snažno utiče na njihovo samopoštovanje, koje je često na udaru još od malena. Dečaci niskog rasta su verovatno još u školi bili česta meta viših i snažnijih drugara. Kad se uzme u obzir statistika, koja kaže kako visoki ljudi lakše pronalaze i posao i partnerku, strah od toga da ne ispadnu gubitnici se nastavlja.

Za razliku od žena koje svoj problem rešavaju pomoću visokih potpetica, muškarci retko posežu za modnim pomagalima. Ali, zato će čak i prosečno izrastao momak sebi dodati nekoliko santimetara ako ga neko pita koliko je visok.

PITAJTE DOKTORA ONLINE.

Bez obzira na sve to, niskih muškaraca koji su zaista uspeli u životu oduvek je bilo i biće ih. Pa ko ne bi pozavideo slavi koju su stekli Deni de Vito (146 cm), Al Paćino (168 cm), Dastin Hofman (166 cm), Mark Entoni (168 cm), Ilajdža Vud (168 cm) i Danijel Redklif (165 cm)?

(eKlinika.rs / Telegraf.rs)

Podeljeno