Evo koji oblik penisa žene više preferiraju

Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller
Podelite:

Zahvaljujući raznim pozama i tehnikama, bez obzira na veličinu i oblik, u seksu mogu svi da uživaju. Zato otkrivamo četiri najčešće vrste i tehnike koje im odgovaraju.

Veličina i oblik penisa ženama su važni, iako mnogi tvrde suprotno. Postoje određene percepcije i pretpostavke o nekim veličinama i oblicima penisa.

Želite stručan savet lekara? Obratite se sertifikovanim lekarima u samo 3 klika putem servisa www.eklinika.rs

Tema je ovaj put ne samo veličina već i neki od oblika penisa, a pogledajte i neke nedostatke i prednosti.
Veliki, debeli, dugački, zakrivljeni, mali… Sa svakim od njih može biti odlično ako se primjenjuju odgovarajuće tehnike.

Burito

Oblik penisa nazvan prema karakterističnom jelu meksičke kuhinje zbog oblika i veličine, naravno reč je o XXL penisu. Muškarci s takvom opremom ispred svoje buduće partnerke izvade taj gigantski komad mesa ne razmišljajući o tome kakav strah takva veličina izaziva. Iako kod mnogih žena XXL penis izaziva nelagodu i bolan seks, ima i onih koje takav penis obožavaju.

Prednosti: U potpunosti vas ispuni, stvarajući veliki pritisak i stimulaciju u svim područjima.

Nedostaci: Muškarac s takvom opremom može da bude preponosan na svoju veličinu, zbog čega može da bude agresivan i da zaboravi da vagini treba vremena za zagrevanje kako bi se rastegla i kako bi se izbegao bol. Seks s muškarcem koji ima veliki penis može da bude bolan, a neke žene se toliko boje kad ga vide da neće hteti ni da pokušaju.

Banana

Baš kao banana na leđima, neki penisi su zakrivljeni prema gore, onako kako se zakrivi kažiprst kad nekoga pozivate.

Prednosti: S obzirom na to da je zakrivljen prema gore, ima priliku stalno da stimuliše gornji deo vagine, u kojem se nalazi G-tačka. To konstantno trljanje može da rezultira vrlo dobrim seksom, čak iako muškarac ima loše tehnike.

Nedostaci: Mnogi muškarci s ovakvim oblikom penisa često su nesigurni, neki se čak i izvinjavaju za „nakazan“ oblik svog polnog organa. Banana muškarci, ne morate da se izvinjavate. Izgled nije uvek važan. Imate prirodni talenat, a da to niste ni znali!

Kuka

Slično, ali suprotno od banane – penis je zakrivljen prema dole.

Prednosti: S muškarcem koji ima ovakav oblik penisa pseći stil je odličan jer penis zakrivljen prema dole i u ovoj pozi odlično stimuliše G-tačku, a dobra je i poza kad je partnerka gore, ali okrenuta licem prema muškarčevim nogama.

Nedostaci: U tradicionalnom misionarskom položaju ovakav penis ne stimuliše onako kako bi trebalo i nema načina da se to ispravi.

Džepna raketa

Možda je mali, ali nemojte da ga potcenjujete.

Prednosti: Kao prvo imajte na umu da su mali vibratori nazvani „džepna raketa“ među najprodavanijima na tržištu. Muškarci s malim penisom znaju da imaju veliku konkurenciju i često je to za njih izazov da usavrše svoje tehnike. A što se tiče poza, za njih su dobre i misionarska i „pseći stil“. Osim toga, zgodniji su za oralni seks.

Nedostaci: Mali penis lako isklizne iz vagine ako par ne praktikuje odgovarajuću pozu i ako neke seksualne tehnike nisu dobro savladane. Ako se tako nešto dogodi, jednostavno nemojte tome da pridajete mnogo pažnje, samo nastavite tamo gde ste stali. Žene tvrde da uživaju u seksu i s muškarcima koji imaju mali penis.

Želite stručan savet lekara? Obratite se sertifikovanim lekarima u samo 3 klika putem servisa www.eklinika.rs

eKlinika.rs / 24sata.rs

 

Podeljeno