FARMACEUTSKA MAFIJA: Kome je u interesu da se ne otkrije lek za rak?

Podelite:

Italijanskog lekara koji rak leči sodom bikarbonom strpali u zatvor! Dr Tulio Simonćini, italijanski stručnjak u oblasti onkologije, dijabetesa i poremećaja metabolizma, tvrdi da je karcinom zapravo infekcija kandidom i da se uspešno leči sodom bikarbonom. Posle ovih tvrdnji Simonćini je završio u zatvoru.

Rak-tumor-soda-bikarbona-660x440

 ,,Rak se moze leciti kao bilo koja gljivica – sodom bikarbonom”. Ovo već nekoliko godina tvrdi i svoje pacijente tako leči italijanski doktor Tulij Simonćini.

Naš lekar Marko Jovašević preneo je savete italijanskog kolege na svoj blog, a Telegraf ih u celosti predstavlja:

Šta je zapravo utvrdio italijanski lekar?

– Candida albicans je gljivica koja je u određenim količinama prisutna u svakome od nas.Kandida raste u crevnoj flori svih ljudi i njen je sastavni deo. Ova gljivica takođe živi u ustima, grlu i polnim organima većine ljudi. Organizam zdravog čoveka održava kandidu pod kontrolom, ali ako iz nekih razloga imunitet opadne i gljivica se razmnoži, može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme.

Nažalost mnoštvo faktora u našem modernom životu pogoduje rastu kandide. Stres prekomerno korišćenje antibiotika, nezdrava ishrana, sredstva protiv kontracepcije… – sve to utiče na rast kandide u organizmu, koja uzrokuje brojne probleme.”

Kandida i rak

Dr Tulio Simonćini – italijanski lekar i stručnjak u oblasti onkologije, dijabetesa i poremećaja metabolizma – tvrdi da je karcinom upravo infekcija kandidom, i da teorija konvencionalne medicine o tome, da rak nastaje kao rezultat nepravilnog funkcionisanja ćelija, ne pije vodu.

Od samog početka svoje medicinske karijere, ovaj lekar video je da nešto ozbiljno nije u redu sa konvencionalnim načinom lečenja raka:

“Svuda oko sebe sam video nepodnošljivu patnju. U bolničkim onkološkim sobama deca su umirala. Patio sam, kada sam gledao jadnu decu, koja su umirala od posledica hemoterapije.“ – kaže dr Tulio Simonćini.

Njegova frustracija i bol pokrenuli su ga da traži nove načine razumevanja ove opake bolesti. Počeo je svoja istraživanja sa otvorenim umom, bez predrasuda i strogih pretpostavki. Simonćini je shvatio da mora postojati povezanost između svih vrsta karcinoma – bez obzira na to gde se nalaze u telu.

lekari

Proučavajući karcinome, primetio je da su sve izrasline raka imale istu boju – belu, kao i kandida. Povezavši bele naslage sa kolonizacijom kandide, Simonćini je krenuo sa daljim istraživanjem ovog fenomena. Nakon nekog vremena, Simonćini je shvatio da formiranje ćelija raka nije “greška“ u funkcionisanju organizma, već zaštitna reakcija organizma na invaziju kandide.

Konvencionalna medicina tvrdi da je dalje širenje raka  uzrokovano “malignim“ ćelijama raka koje su “pobegle“ sa izvornog tumora. Međutim ovaj lekar tvrdi da to nije tako. Dalje širenje raka je takođe uzrokovano pravim uzročnikom tumora – kandidom.

Na kraju krajeva pravi uzročnik raka, kao i drugih bolesti, je oslabljeni imunitet. Kada imunitet funkcioniše pravilno, odmah rešava problem pre nego što situacija izmakne kontroli. U ovom slučaju zdrav imunitet drži nivo kandide u organizmu pod kontrolom, sprečavajući njeno dalje širenje.

Grudi1

Lek protiv kandide

Kada je Simonćini shvatio da je rak uzrokovan kandidom, nastavio je tražiti lek koji bi efikasno ubijao kandidu i na takav način lečio rak. Brzo je shvatio da obični lekovi protiv gljivica ne funkcionišu, jer kandida brzo mutira da bi se obranila, čak se i počinje hraniti lekom koji je bio namenjen njenom ubijanju.

Umesto toga Simonćini je pronašao nešto puno jednostavnije i bolje – sodu bikarbonu. “Da, stara dobra soda bikarbona je dovoljna da reši ovaj problem”, tvrdi ovaj lekar. Za razliku od drugih lekova kandida se ne može prilagoditi sodi bikarboni.

Drevni Egipćani takođe su znali za delovanje anti-gljivičnih lekova, a u Indijskoj literaturi za lečenje raka preporučuju se lekovi sa snažnim baznim svojstvima, poput sode bikarbone.

Medicina3

Simonćini je počeo da koristi sodu bikarbonu za uništavanje kandide. Njegov prvi pacijent bio je Italijan Đenaro Sangermano koji je pušten iz bolnice da bi umro zbog raka pluća. Nakon nekoliko meseci pacijent ne samo da nije umro, nego se odlično osećao i bio u potpunosti zdrav.

Sudbina italijanskog lekara

Dalje je sledilo sve više slučajeva izlečenja od raka, nakon čega je Simonćini odlučio predstaviti svoje pronalaske italijanskom Ministarstvu zdravlja u nadi da će se nastaviti naučna istraživanja u tom smeru. Međutim, ministarstvo ne samo da je ignorisalo njegovo otkriće nego su ga i okrivili za “ilegalno korišćenje lekova koji nisu odobreni od strane Ministarstva zdravlja“.

Nakon duge kampanje ismevanja i ponižavanja, Simonćinija su osudili na tri godine zatvora zbog “štete“ nanete pacijentima koje je izlečio od raka. Onkolozi su smatrali pokušaj lečenja raka sa sodom bikarbonom “ludom“ i “opasnom“ idejom, a sodu su nazivali “lekom“ koji je Simonćini “ilegalno propisivao svojim pacijentima“.

lekovi

Naš lekar, Marko Jovašević je nakon objavljivanja priče o svom italijanskom kolegi počeo da dobija pretnje da će biti tužen Lekarskoj komori Srbije jer podstiče lečenje alternativnim i neispitanim lekovima.

Izvor: Telegraf.rs

 

Podeljeno