GENERALKA ‘DONJEG DOMA’ Ovo je 7 stvari o brazilskoj depilaciji koje jednostavno MORATE znati

Freeimages.com - Stock photo: Woman with high heels
Podelite:

Jedni je obožavaju, a drugi preziru jer je izrazito bolna. Ipak, brazilska depilacija popularna je kao nikad pre.

Iako se ideja glatkog i urednog bikini područja čini kako sjajna stvar, činjenica je da ta procedura boli ‘kao sam vrag’ stoga je dobro informisati se pre nego što se odlučite na ovaj ‘jako0 hrabar potez.

Freeimages.com - Stock photo: Woman with high heels

Freeimages.com – Stock photo: Woman with high heels

Ovo je 7 stvari o brazilskoj depilaciji koje naprosto morate znati.

1. Postoje opcije

Ne morate ukloniti baš sve. Možete ostaviti trakicu ili neki detalj čisto da razbijete monotoniju, a najvažnije je da se pri tom osećate ugodno.

2. Popijte analgetik

Brazilska depilacija je neverovatno bolna pa ne bi bilo loše da prije toga popijete Ibuprofen ili nešto slično kako bi sebi bar malo olakšali patnju.

3. Zakažite termin prema vašem menstrualnom ciklusu

Ne bi bilo zgodno da se u sve uplete i špagica od tampona, a i dokazano je da su žene mnogo osetljivije na bol za vreme menstruacije pa depilaciju obavite pre ili nakon iste.

4. Dlake vam neće postati deblje i gušće

Zapravo, verovatnije je da će postati tanja i nežnija tako da je najbolje da zaboravite na ‘bapske’ priče o debljim i gušćim dlakama.

5. Koliko para, toliko muzike

Ukratko, nemojte biti škrti kada je brazilska depilacija u pitanju. Radije potrošite koji dinar više u salonu vašeg poverenja nego da zbog štedljivosti imate neugodne nuspojave.

6. Neki lekovi mogu uzrokovati promene na koži ‘tamo dole’

Zato nije dobro ići na depilaciju ako uzimate određenu terapiju. Najbolje je da se konsultujete sa lekarom koji je istu odredio.

7. Izbegavajte vežbanje odmah nakon depilacije

Strpite se koji dan i dajte svojim preponama vremena da dođu ‘k sebi’. Dan nakon depilacije možete mirne duše ponovo vežbati.

 

eKlinika.rs / Elite Daily|Magazin.hr

Podeljeno