Glavni razlog zbog kog žene jure „kretene“, a odbijaju fine momke (i posle zažale)

Photo credit: kevinclark / Foter / CC BY-NC-SA
Podelite:

Fini momci su na lošem glasu. Pritom ne mislim na one koji su ljubazni samo da bi dobili seks, nego na one zaista fine momke. To je šteta, jer su oni sjajan materijal za brak, a žene ih skoro uvek ignorišu ili odbijaju kao neželjene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Umesto finih, žene će juriti za kretenima. Žena će tražiti nekog misterioznog čoveka.

Ono što je kvaka je da žene zaista žele dobre momke. Međutim, sve dok ne budu spremne za životnog partnera oni će se lepiti za kretene. Tražiće opasne momke, oni će za njih biti dijamanti, sve dok ne shvate da će taj opasni postati volina.

Žene, kao i muškarci, žele uzbuđenje u životu. Žene takođe žele nešto retko, jedinstveno i posebano. Ljudi žele ono što drugi nemaju, jer se tako osećaju posebno. A pošto su mama i tata uspeli da nas ubede da smo posebni, očekujemo da tako i ostane.

Žene ne žele finog momka jer je to zvuči dosta kao prosek. To je dobro, ali ne neverovatno. To je ok, ali ne dovoljno spektakularno. Bar tako većina misli.

Međutim, nakon dejtova i upoznavanje dovoljno ljudi, većina žena će shvatiti jednu stvar: Najlakše je naići na kretena.

Logo-prezentacija-8

Tada se stvari okreću.

Nažalost, ovo ostvarenje obično dolazi posle godina i godina zabavljanja s skotovima i odbijanja dobrih momaka. Ali pošto ste fine momke odbile toliko puta, većina njih je počela da veruje da je „biti opasan frajer“ jedini način da ne ostanu sami.

Podeljeno