I genitalije je moguće podmladiti?

Podelite:

Ako ne volite svoj nos, možete ga promeniti. Ako ste izgubili kilograme, ostali ste sa viškom kože, i to možete promeniti. Ako se zbog bilo kog dela tela osećate nezadovoljno, možete ga vrlo jednostavno izmeniti.

zena se sunca Plastična hirurgija, slagali se vi sa njom ili ne, realnost je. Neki se zbog nje osećaju bolje i lepše, neki ne, kada odbace sve ono zbog čega su osećali svoju nesavršenost.

Da li su sigurne i bezbedne operacije koje vrše hirurzi na najintimnijim delovima tela? Šta se time tačno dobija? Kome su te procedure namenjene? Ko treba da ih izvodi?

Na pitanja o labioplastici odgovara dr Ramzi Dž. Čoker, plastični hirurg.

Šta je labioplastika?

To je plastični zahvat na genitalijama. „Plasticos“, reč od koje dolazi plastična hirurgija, znači modelovati ili promeniti. Dakle, labioplastika je kozmetička hirurgija za modelovanje ili menjanje vaginalnih delova.

Koji je najčešći razlog za ovu proceduru?

Unutrašnji delovi vagine se opuštaju. Morate biti oprezni. Međutim, to nije komplikovan zahvat. Ako vam se nešto opustilo ili je previše veliko, samo ga sredite. To je uglavnom sluznica, pa veoma bzo zarasta.

Koje su opasnosti?

Ne smete oštetiti klitoralni predeo. Ako previše skinete, možete izazvati bol oko ožiljka. Ali ako uradite kako treba, nemate zbog čega da brinete.

Šta je vaginalno podmlađivanje?

To je zahvat kojim se umanjuje vaginalni otvor. U prošlosti se to zvalo „suprugov šav“ jer je stezao, smanjivao otvor nakon porođaja. Sada je to popularno jer pospešuje seksualni život partnera. Neki su čak merili koliko im je dovoljno usko tako što se izmeri oko vagine u kojoj se nalazi partnerov penis. Ovde najviše brinu kriterijumi koliko malo i usko je dovoljno usko.

 2 zena se sunca

Da li je podmlađivanje problematično?

Obećavanje boljeg seksualnog života je ovde problem. Više je uključeno zadovoljstvo nego anatomski deo.

Jesu li te operacije novina?

Ove operacije se dešavaju već godinama, samo se u poslednje vreme marketinški vrlo često javljaju i zapaženije su. Da li pornografija ima veze sa tim? Siguran sam da da.

Kakve lekare žene treba da potraže za ovakav zahvat?

Pa izlazite iz realma plastične hirurgije kada je reč o vaginalnom otvoru. To treba da uradi opstretičar-ginekolog. Ali labioplastika jeste za plastičnog hirurga jer je reč o koži.

Kako se bira lekar?

Sve je u proceni. Kada idete plastičnom hirurgu, plaćate procenu. Potreba da dobro izgledamo je toliko jaka da faktor poverenja u ljude tera čak i pametne da donose vrlo loše odluke i da postanu žrtve loših lekara.

Mnogo je stvari zbog kojih se žena loše oseća u svom telu. Ako je neki deo njenog tela uslovno rečeno, oštećen, posle porođaja, ima svako pravo da učini sve što je u njenoj moći da to popravi.

Ali sve što se radi se mora raditi iz pravih razloga i mora to uraditi prava osoba. Seks je fizička vežba koliko i fizička. Zato, ako očekujete da ćete ponovo postati devica, nećete. A nećete ni svoje performanse sa nula podići na 60.

Ovo je samo način da putem fizičkog žene sačuvaju svoje psihičko stanje, nije nikakva magija. Za neke, pak, može biti i magija kada odjednom budu lišene svake sumnje u svoje biće.

Sve što radite na sebi mora biti iz pravih razloga i morate pažljivo birati lekara. A sve što radite mora imati cilj da kakvog god ste oblika i veličine, morate voleti svoje telo i kožu.

Izvor: B92.net

Podeljeno