Iskrena ispovest: Smršala sam 36 kilograma zahvaljući masturbaciji

Freeimages.com
Podelite:

Ako mislite da su stroge dijete i fizička aktivnost jedini način da dovedete svoje telo do savršenstva, pogrešili ste.

Psiholog Ramani Durvasula otkrila je interesantan način kako je skinula višak kilograma. Naime, ona je otkrila da je smršala čak 36 kilograma tako što je masturbirala više puta dnevno. Nakon što je izašla iz lošeg braka, rešila je da svoj život promeni iz korena, što je podrazumevalo, između ostalog, i da promeni fizički izgled.

– Iako sam počela da pazim na ishranu, ponekad je iskušenje za određenom hranom bilo preveliko. Rešila sam da promenim taktiku, te da sebe nagradim svaki put kada bih uspela da odolim nekom slatkišu. Ali ne materijalnim stvarima, već orgazmom. Brzo sam uvidela da mi ovaj način samonagrađivanja izuzetno prija, a takođe sam brzo povratila i samopouzdanje i više zavolela svoje telo – objasnila je Ramani.

Istraživanja o seksualnom životu Srpkinja govore u prilog tome da, iako manje masturbiraju u odnosu na žene sa severa Evrope, one u proseku imaju više partnera. Rezultati istraživanja pokazali su i da žene u Srbiji u proseku imaju seks 2,4 puta nedeljno, što je malo bolje od evropskog proseka.

Australijsko istraživanje iz 2010. u kojem je učestvovalo 150 ljudi otkrilo je da seks pomaže u stresnim situacijama. Dokazano je da isti učinak ima i masturbacija. Organizam ispušta koktel hormona koji umiruju telo.

 

Zena.Blic.rs

Podeljeno