Ispovest kuguarke: „Seks s mlađim muškarcima je bolji“

freeimages.com
Podelite:

Lejla Gledhil lako bi mogla da se predstavlja kao žena u četrdesetim, iako je kročila u sedmu deceniju. Ova Britanka tvrdi da se zabavljala s više od 30 mlađih muškaraca u svom životu.

facebook

facebook

Šezdesetjednogodišnja Lejla bila je udata za dvadesetdvogodišnjeg oficira, zatim bila verena za jednog dvadesetosmogodišnjaka, a i dalje je u neobaveznoj šemi s jednim studentom.

“Nijedan muškarac preko 40 godina mi nije prišao. Zabavljanje s mlađim muškarcima me održava u životu. Mlađi muškarci ženu tretiraju s više poštovanja, smatraju ih mnogo atraktivnijim i generalno više uživaju u njenom društvu. Naravno, seks je mnogo bolji. Stariji muškarci nose mnogo tereta i imaju veći stomak. Zašto bih bila sa šezdesetogodišnjakom kada mogu da imam dečka od 24 godine?“, zapitala se Lejla.

Dok njeni vršnjaci uglavnom žive daleko mirnijim životom, Lejla je svako veče u novom klubu ili putuje sa svojim dosta mlađim prijateljima. Ona tvrdi da su i mlađe žene ljubomorne na nju.

“Te žene su ljubomorne jer me njihovi muškarci smatraju atraktivnom, pa se onda šale da se ispod moje odeće krije gomila strija i mlitave kože. Ja im vratim tako što objavim nekoliko provokativnih fotografija u kupaćem kostimu na Fejsbuku“

Lejla nije uvek bila kuguarka, štaviše sa 27 godina udala se za svog dečka iz srednje škole Markusa. Nakon 14 godina provedenih zajedno Markus ju je ostavio zbog mlađe žene. Kako kaže, upravo ju je ovo iskustvo podstaklo da shvati šta želi od života i muškaraca.

Samo nekoliko nedelja nakon razvoda u 41. godini upoznala je zgodnog dvadesetjednogodišnjaka koji je tek postao oficir.

Podeljeno