JESTE LI BANANA, ŠARGAREPA ILI KRASTAVČIĆ? Ovo je kondom po vašoj meri! (FOTO) (VIDEO)

Foto: BeeHance/Love Gude Condoms
Podelite:

Hajde, momci, priznajte: na koje voće ili povrće najviše podseća vaš penis? Ne pričamo o obliku, već o dimenzijama. Ako budete iskreni prema sebi i vaš seksualni život će da procveta

Foto: BeeHance/Love Gude Condoms

Foto: BeeHance/Love Gude Condoms

Često ćete čuti muškarca da se žali na to da mu je kondom premali i neudoban. Dobro, daleko ređe će se neki pohvaliti da mu je prezervativ prevelik, ali to je već neka druga priča.

Međutim, sada ni jedni ni drugi više neće imati izgovor da ne koriste zaštitu tokom seksa, jer izmišljeni su do sad neviđeni kondomi!

Sve što treba jeste da procenite da li je vaš penis – prema svojoj širini – tikvica, rotkva, banana, šargarepa ili krastavčić, a potom da odaberete kondom po svojoj meri.

Kompanija LoveGude sa Tajvana lansirala je revolucionarne kondome, koji ne samo da su prave veličine, već su toliko zgodno upakovani, da više nikad ni vi ni vaša draga nećete imati problema da ih stavite.

Oni dolaze u elegantnim duguljastim konzervama u pakovanjima od 12 komada.

Zaboravite one rogobatne kesice koje morate da kidate zubima, jer su ovi prezervativi vrlo zgodno upakovani u zasebne kutijice. Pogledajte kako se stavljaju:

A složićete se, zaštita od neplanirane trudnoće i polno prenosivih bolesti, sigurno je najvažnija stvar kad je seks u pitanju.

(eKlinika.rs/Telegraf.rs)

Podeljeno