Kako da vaš muškarac ne pogleda drugu?

Podelite:

Česta pitanja ženska upućena mužkarcu u vezi su: “ Gde gledaš?!“, “ Šta si tamo video?! „, “ „Jesi video kakve su joj boje gaćice?! “ i mnoga druga pitanja, na kojima vrlo često i nema odgovora.

images1554

Da li ste se ikada zapitale, zašto to rade? Šta je to što ih tera da se okrenu za drugom? Naravno, većina će reći : „Pa Bože, naravno da će pogledati, ima oči za  gledanje!“,  ili   “ Gledanje nije zabranjeno, ako je pipanje zabranjeno!“.

Veliku grešku, još i na početku veze, devojke prave zbog svog preteranog ljubomorisanja. Milionska pitanja, na teme: Gde si pošao?; Ko ti je ta?; Ne možeš da izadješ večeras?; Zašto si je pogledao?, stvaraju samo jaz u vašoj vezi.

123161657562698586059180Vreme je da promenite nešto u svojoj vezi! Trenutak kada je vaš momak pogledao drugu, učinio je to sigurno što mu je nešto privuklo pažnju, kao što su to visoke potpetice, lepa frizura, kratka haljina ili nešto sasvim treće.

ljubomora2-300x199

Ključna reč je u tome. Vaš muškarac se uželeo promena ili se uželeo samo onog što je imao još i na početku veze. A to je luckasta devojčica, koja je spremna u svakoj situaciji, u sasvim običnim krpicama ali sa loknama, sa štiklicama koje još neiskusno nosi ali njemu deluje simpatično i privlačno. Šminka koja je na izgled sasvim prirodna, ali ističe njene krupne oči, karmin koji usnama njenim daje neobičnu draž i želju da ih on opet poljubi.

images999

Isto kao što je ženama pored ljubavi potrebna i  pažnja, briga i lepa reč, tako je i muškarcima osim punog stomaka, potrebno da pored sebe imaju lepu, doteranu devojku. Muškaraci traže devojku koja će ne samo biti devojka u vezi, kasnije i žena na papiru, oni traže osobu koja će biti i ljubavnica, i žena, prijatelj, savetnik,..

devojka-1385584336-20798

Doterajte se samo za njegove oči, pa makar tog dana proveli ceo dan kući sa njim. Pa i kad radite kučne poslove, radite ih sa stilom, ne dozvolite da par minuta provedenih pored ogledala, košta vas nesuglasica ili ne daj Bože raskida veze zbog druge devojke, koja ni upola nije ništa bolja od vas ali ne izlazi bez sjaja na usnama.

images45698

Autor: Ivana Šćekić

Podeljeno