Kako studenti praktikuju seks

freeimages.com
Podelite:

Seks je možda i najslađi u dobu dok ste na fakultetu, jer tokom studiranja mnogi su se prvi put odvojili od roditelja i okusili pravu slobodu.

Freeimages.com

Freeimages.com

A, taj ukus slobode ne bi bi tako sladak da se ne oseća i kroz seksualni život.

Predstavljamo vam nekoliko „vrsta“ studentskog seksa. Naravno, sve njih povezuje ova prva stavka na listi, a to je da seks, pre svega, mora da bude „siguran“.

Siguran seks: Podrazumeva se, bez previše objašnjavanja zašto i kako.

Neugodan seks: Ok, svladao/la si osnove i znaš kako što i gde ide, ali sigurno si se već uverio/la da scene seksa iz filmova gotovo uopšte ne odgovaraju stvarnosti! Seks može biti neugodan, smešan i čudan, prepun čudnih zvukova, znoja i telesnih mirisa. Ako se i ti nađeš u situaciji da je sve oko tebe jednostavno čudno, nemoj da bežiš u kupatilo ili da počneš da plačeš, to je sasvim normalno. Umesto toga bolje je da se zdravo nasmeješ – tako ćeš olakšati i sebi i partneru/partnerki.

Nestašica seksa: Da, da, postoji onaj period u životu svakog studenta kad izvori presuše. Bez obzira da li si baš prekinuo/la vezu ili si u vezi u kojoj je sva strast splasnula, verovatno nećeš ni primetiti da si ušao/la u period „sedam gladnih godina“. Možda si čak odlučio/la da ne želiš seks u nekom periodu studiranja i to je takođe u redu!

Dosadan seks: U vezi si već predugo i iako se volite, seks je jednostavno dosadan. Zapravo je prosečan i potpuno predvidiv.

Ludi „Kama Sutra“ seks: Ponekad moraš da se opustiš i eksperimentišeš i pritom odlično da se zabaviš. Zašto da ne isprobaš neku ludu pozu koja ispituje tvoje granice rastegljivosti i izdržljivosti? Samo pripazi da nekome ne popucaju tetive, ligamenti ili ne zaradiš masnice po telu.

Čitaj dalje >>

Podeljeno