Male tajne veštih zavodnica: Uradite ovo i odmah će ODLEPITI za vama

Foto-ilustracija: Foter.com / memoflores
Podelite:

Jedan od mitova koji se često ponavlja je da muškarci pomisle na seks svakih sedam sekundi. Najnovija istraživanja kažu kako muškarci pomisle na seks svakih sat vremena. Kako to često biva, muškarcima neretko nije doseksa jer su možda umorni, pod stresom, gledaju sport na televiziji ili nešto drugo, a vi biste baš u tom trenutku njega poželeli raspoloženog za igre u krevetu. Donosimo vam sedam trikova kako vašeg odabranika možete trenutno zavesti.

Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller

Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller

Hrana

Scene hranjenja iz filmova nisu bez razloga toliko popularne i pamtljive. Nahranite svog dragog poslasticama kao što su grožđe, jagode ili čokoloada. Spoj hrane i seksa ne može biti loš, a i ne kaže se za džabe da put do muškog srca ide preko stomaka.

Masaža

Običnu masažu leđa i ramena pretvorite u senzualno iskustvo. Laganu masažu nastavite poljupcima i dodirima pa će se u većini slučajeva masaža pretvoriti u pravu bujicu strasti.

Muzika

Muzika je jedan od najboljih načina podgrejavanja atmosfere. Pustite svoje omiljene ljubavne pesme koje će napraviti nezaboravnu seksualnu atmosferu. Možete pustiti soul hitove Marvina Gayea, Barryja Whitea koji su provereno seksualni afrodizijaci.

Poruka

Kratka SMS poruka može izgledati prilično banalno, ali porukom mu možete dati do znanja kako mislite na njega što će ga prilično oraspoložiti te će celi dan da razmišlja o vama i jedva će čekati da stigne kući.

Kupka

Kupka u kadi uz sveće će vas dovesti u pravo raspoloženje za vođenje ljubavi. Uz kupku možete poslužiti čašu crnog vina i pustiti muziku.

Doručak

Malo ko može odoleti i ne oraspoložiti se kada vidi sveže pripremljen i serviran doručak u krevetu. Pripremite njegovo omiljeno jelo, lepo ga servirajte i gledajte kako se budi sa osmehom na licu. Recite mu samo da ste nakon doručka “spremni”.

Flert

Iznenadna poseta na poslu je super povod da ga šokirate velikim poljupcem i flertom. Kad odete sa posla jedino o čemu će vaš odabranik moći da razmišlja ste vi.

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs

eKlinika.rs / Izvor: 24sata

Podeljeno