Medicinska sestra 50 godina lečila ljude od raka: Recept starog plemena!

Podelite:

Rene Kejs je ubrzo postala meta kanadskih vlasti, ali nije uhapšena samo zato što je imala veliku podršku od gradskog saveta Brejsbridža i od nekoliko prestižnih lekara, ali i njenih brojnih izlečenih pacijenata

Freeimages.com

Freeimages.com

Da li je moguće da postoji jeftini čaj od četiri biljke koji može da izleči rak, pa možda čak i sidu?

Naime, Rene Kejs, skromna medicinska sestra iz Kanade, više od 50 godina je koristila čaj Esijak (Essiac) za lečenje pacijenata obolelih od raka u svojoj klinici u kanadskom selu Brejsbridž, severno od Toronta, i tvrdi da je to potpuno moguće!

Ona za svoje usluge nije tražila mnogo novca već samo onoliko koliko ko može da priušti. Do sada nikoga nije odbila. Nakon 1937. godine je prestala da naplaćuje svoje usluge.

Međutim, ona je na sve to dobila samo kritike kanadskog Ministarstva zdravlja, a privatne korporacije su odbile da ozvaniče čaj Esijak kao lek protiv raka.

Iako je Rene primenjivala ovaj čaj dugi niz godina, on vodi poreklo od domorodaca u severnoj Kanadi.

Logo-prezentacija-8

Rene je radila kao medicinska sestra u kanadskoj bolnici 1922. godine kada je kod nje došla starija pacijentkinja koja je pre 30 godina preživela rak dojke. Ta žena je živela u udaljenom kanadskom rudarskom kampu sa svojim mužem. Pre 30 godina joj je rečeno da ima rak dojke i da će morati da joj odstrane dojke.

Ona nije pristala na operaciju već se vratila u kamp. Tamo je naišla na domoroca iz plemena Odžibua koji joj je dao recept za lečenje raka i pokazao joj koje bilje da koristi, gde da ga ubere i kako da pripremi čaj. Ona je pratila njegova upuststva i tvrdi da se za par meseci u potpunosti izlečila i živela zdravo narednih 30 godina.

Podeljeno