Medicinska sestra 50 godina lečila ljude od raka: Recept starog plemena!

Podelite:

Dr Glum je od MekFirsonove dobio brojne informacije o Rene Kejs i napisao knjigu o njoj pod nazivom „Calling of an Angel“ (Poziv anđela). On je kontroverznu knjigu morao da izda sam, jer nijedna izdavačka kuća nije želela da rizikuje tužbu.

Isto tako je objavio i knjigu o izvoru side kao veštački stvorene bolesti za depopulaciju stanovništva. Glum jedospeo u veliku nevolju zbog objavljivanja istine o čaju Esijak, a u nekom trenutku su čak pretili smrću njemu i njegovoj porodici.

Glumove knjige je danas prilično teško naći, mada ih možda još uvek ima na internetu u pdf formatu. On je u jednom intervjuu negde oko 1990. godine naveo da je izlečio 5 pacijenata obolelih od side tako što im je davao čaj Esijak tri puta na dan.

Dr Glum je takođe lečio i pacijente obolele od raka, uključujući i jednog dečaka obolelog od terminalne leukemije. Dečak se u potpunosti oporavio od čaja Esijak, ali je kasnije umro od infarkta usled oštećenja koje je kod njega izazvala hemoterapija kojom se ranije lečio.

Geri Glum je pronašao informacije i o dr Čarlsu A. Brušu, koji je bio lični lekar pokojnog predsednika Džona F. Kenedija. Dr Bruš je imao kliniku za lečenje raka u Bostonu u Masačusetsu, a Rene Kejs je radila s njim od 1959. do 1962. godine.

Dr Bruš je izlečio mnoge pacijente obolele od raka sa čajem Esijak. Nažalost, kasnije je primoran da ćuti o leku da ne bi završio u zatvoru. Dr Glum tvrdi da je pronašao navode dr Bruša da je čaj Esijak ispitan u četiri laboratorije u SAD i jednoj u Kanadi i da je potvrđeno izlečio rak kod brojnih pacijenata nezavisno od rase, pola i starosnog doba.

Zahvaljujući dr Glumu, čaj Esijak nije pao u zaborav:

Sastojci: 6,5 šolja seckanog korena čička (Arctium), 500g stabla kiseljka (Rumex acetosella) u prahu, 125g kore klizavog hrasta (Ulmus rubra) u prahu, 28g korena turske rabarbare (Rheum palmatum) u prahu.

Priprema: Sastojke treba dobro promešati pre stavljanja u vodu. Smešu treba čuvati u staklenoj tegli na tamnom mestu i uzimati 30 grama smeše na 900 grama vode.

Čaj se kuva bez poklopca 10-20 minuta, a zatim se pokriva poklopcem i ostavlja preko noći. Ujutru treba podgrejati sadržaj, ali ne toliko da prokuva, a zatim presuti u staklene ili keramičke posude. Kada se zatvorena posuda jednom otvori, mora se čuvati u frižideru.

Od ove količine sastojaka se može dobiti oko 7,5 litara čaja, a doza zavisi od stadijuma bolesti.

Za jačanje imunog sistema i protiv blažih stanja treba uzimati 56 grama dnevno. Doza može biti maksimalno tri puta veća i primenjivati se tri puta dnevno, zavisno od ozbiljnosti bolesti. Čaj koji se čuva u frižideru se možedodati u toplu vodu ili podgrejati.

Oboleli od raka i side takođe moraju da se pridržavaju organske dijete bez mesa i da unose što više vitamina D i C.

Važno je napomenuti da kvalitet čaja u najvećoj meri zavisi od kvaliteta sastojaka.

Dr Glum je napomenuo da ima ljudi koji prave čaj od ozračenog bilja ili zamenjuju kiseljak korovom, pa treba jako voditi računa od koga se ili odakle čaj nabavlja.

Logo-prezentacija-8

 

Izvor:  webtribune.rs

Podeljeno