Mršavice uzvraćaju udarac – Zašto je bolje da ŽULJA nego da ljulja

Foto-ilustracija: Foter.com / ·S
Podelite:

Prestanite da pričate da je bolje da ljulja. Prestanite. Vreme je da se dignu koska i butinica! Mršavice uzvraćaju udarac.

Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller

Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller

1) Moj bjeli labude

Jeste, voliš da imaš šta da uhvatiš, ali šta ako tebe uhvati – grč? Ili išijas? A spondiloza? A kočenje? Znaš koje bockanje ne prija? Ono kada te sestra natera da se naguziš pa ti daje injekcije. Sa mršavom devojkom cela Kama sutra može da se proba u jednom danu, a ne moraš da brineš da će ti tokom poze „ždrala koji lebdi nad mirnim jezerom“ pući labud.

2) Komšija Zora

Kapiramo, svi muškarci maštaju o trojci, grupnom seksu i ženi koja ne zvoca, ali neke stvari su čista fantazija. Pritom, to ako vam toko seksa u sobu upadne komunalna se ne računa kao grupnjak. Sa mršavicom ispod pokrivača će mnogo manje da treska krevet i šanse da će komšinica Zora sa sprata ispod da zove policiju svedene su na minimum.

3) Leo di Kaprio, bejbe

Postavimo to ovako. Leonardo di Kaprio je faca. Leonardo di Kaprio je velika faca. Leonardo di Kaprio može da ima bilo koju ženu na svetu, ali on bira manekenke. Mršave manekenke (kontamo da je pleonazam, ali ‘ajde sad). Da li Žizel Bundšen ljulja? Samo svoj bankovni račun.

Dakle, Leo bi trebalo da zna. A Leo kaže – neka žulja.

4) Mačo, mačo meeen

Realno, mojne vrdaš. Nema tog tipa kome je svejedno što devojka deluje kao da može da ga nosi u zubima, prebije podbradkom i ispljune. Dok budeš plivao kroz naslage svarenih burgera, pomfrita i suza mladih mršavica seti se da one nemaju salo – ali imaju seks. A tokom toga neće izgledati kao da pokušavaju da te pojedu.

5) Inat

Inat. Turska reč. Četiri slova. Mršavice su bolje u inat. Eto. Zamislite to odrastanje. Srednja škola, čas fizičkog, ovim punijim na trčanju sve skače, a mršavice ćarlijaju kao motke na onom vetru. Ništa ni da mrdne. Nema grudi, nema dupeta. E, sad, zamislite sve te frustracije zbog nenošenja dekoltea preusmerene u seksualnu energiju. Ima da se ljulja do sutra!

Čao, čao!

Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema, pa i onih seksualne prirode, konsultujte se sa stručnjacima portala eklinika.rs. I to samo u tri klika!

 

eKlinika.rs / Izvor: 24sata.rs

Podeljeno