MUČI VAS MIGRENA? Napravite sami napitak od limuna i soli koji će zaustaviti bol za 3 minuta! (RECEPT)

Image courtesy of phasinphoto at FreeDigitalPhotos.net
Podelite:

Zašto biste se trovali lekovima protiv bolova i bespotrebno trošili novac, kad sami, kod kuće, možete za 5 minuta od soli i limuna da napravite efikasno sredstvo protiv glavobolje izazvane migrenom

Image courtesy of phasinphoto at FreeDigitalPhotos.net

Image courtesy of phasinphoto at FreeDigitalPhotos.net

Ljudi koji pate od migrene znaju kako je to neprijatan bol. Migrena može prilično da vam zagorča život, a nekad je čak otporna na lekove protiv bolova. Međutim, postoji metoda koja pomaže gotovo svim ljudima.

Reč je o metodi iz tradicionalne medicine koja momentalno neutrališe bol (u roku od nekoliko minuta) ali je malo nezgodnog ukusa.

Predložena metoda lečenja migrene je vrlo jednostavna – sve štovam je potrebno je himalajska so, limunov sok i malo limunove kore.

Kao prvo, treba odabrati dobru so visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti himalajsku kristalnu so, jer je obogaćena mineralima(može se kupiti u prodavnicama zdrave hrane, većim supermarketima). Ova so sadrži čak 84 elementa! So vas može da vas spasi glavobolje, migrene, poveća nivo serotonina u krvi, ojača imunitet i normalizuje kiselo-alkalni balans u organizmu.

Image courtesy of FrameAngel at FreeDigitalPhotos.net

Image courtesy of FrameAngel at FreeDigitalPhotos.net

Dakle, ono što treba da uradite je da iscedite sok od 2 limuna, izrendate malo kore (neprskanog) limuna i dodate u to 2 kafene kašičice himalajske soli.

Promešajte, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl).

Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

Ukus je neprijatan, ali ovaj napitak deluje za nekoliko minuta. VAŽNA NAPOMENA: Ako patite od visokog pritiska, prvo se posavetujte sa stručnjakom pre nego se odlučite za ovaj tretman.

JOŠ VAŽNIJA NAPOMENA: Jedan od najboljih načina da rešite probleme sa sinusima su i Slane sobe. Jedna od njih, Slana soba.net daje do kraja marta velike popuste, pa ukoliko niste do sada probali halotretmane koji vam prirodnim putem menjaju 4 dana boravka na moru i gomilu lekova, ovo je prilika. Tel za zakazivanje tretmana je 066/001-005.

Foto: www.slanasoba.net

Foto: www.slanasoba.net

(eKlinika.rs / Telegraf.rs / BalkansPress)

Podeljeno