Muškarci glasali: Ovo je najseksepilniji deo ženskog tela i nije ono što mislite

Podelite:

Grudi, zadnjica, usne, noge…Šta je muškarcima najprivlačnije na ženskom telu?.

Činjenica je da su mnoge žene opterećene navodnim nedostacima na svom telu.

One zato i ne veruju muškarcima, koji su programirani da analiziraju svaki deo ženkog tela, te stoga neretko priželjkuju punije usne, šire kukove i uži struk, bujnije grudi… Ali da li je to ono što privlači muškarce?

U jednoj onlajn anketi muškarci su rekli svoje i odabrali delove ženskog tela koji su po njima najseksepilniji. Rezultati će vas sigurno iznenaditi, naročito deo tela na prvom mestu, za koji je retko ko pretpostavio da će najviše privući muški pol.

7. Stopala

Stopala najčešće nisu prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na seksieil, ali mnogim muškarcima je upravo ovaj deo ženskog tela najprivlačniji. Naročito ako su nokti nalakirani u neku seksi nijansu i ako vam stopala nisu prevelika. Tako bar oni kažu.

6. Leđa

Seksi, izvijena leđa koja se naziru ispod haljine s dubokim izrezom izluđuju muškarce. Zato savetuju damama da što češće posežu za stvarima visoko na policama i izvijaju svoja leđa ako žele da privuku suprotni pol.

Pitaj Ginekologa

5. Kosa

Kosa je po definiciji sinonim za lepotu. Ali svaki muškarac preferira drugu boju – neki vole plavuše, neki brinete, dok se neki opredeljuju za vatrenu boju kose. Kraća, dugačka, ravna ili lokne, kosa je oduvek bila deo kojim su žene muškarce dovodile do ludila.

4. Osmeh

Mnogi muškarci priznaju da ne mogu da odole lepoj ženi s divnim osmehom. To je po njima zapravo najjače žensko oružje.

3. Usne

Što su punije to je bolje. Usne su uvek među najseksepilnijim delovima ženskog tela, ali pazite – muškarci ne vole previše tamne ili presvetle nijanse karmina. Nalaze da su prevelika smetnja i da zbog toga ne mogu da se fokusiraju na žensku lepotu. Dakle, prirodnije nijanse su najsigurniji izbor.

2. Grudi i zadnjica

Dva najočiglednija izbora muškog pola. Skoro da nema muškarca na svetu koji ne voli dubok ženski dekolte i zategnutu zadnjicu. Ma koliko seksistički da ovi podaci zvuče, i žene koje otkrivaju previše svojom odećom to svavako rade namerno da bi privukle poglede jačeg pola i osetile se poželjno i seksi. Iako je ustaljeno mišljenje da muškarci vole velike grudi, većina njih je u anketi odgovorila da preferiraju grudi srednje veličine, ali su kod zadnjice priznali – što je veća, to je bolje.

1. Oči

Ovo je bilo veliko iznenađenje, s obzirom na to da bi očigledan izbor bile grudi ili zadnjica. Međutim, muškarci su kao najseksepilniji deo ženskog tela izabrali oči, jer ma kakav njihov ukus bio kada su grudi, kosa, noge ili zadnjica u pitanju, jedan seksi ženski pogled ih uvek razoruža.

Pitaj Ginekologa

 

Izvor: SavrsenaZena.com

Podeljeno