Muškarci sa pivskim stomakom su BOLJI U SEKSU od onih s pločicama. Evo i zašto!

Image courtesy of Witthaya Phonsawat / stockimages at FreeDigitalPhotos.net
Podelite:

Prestanite da zamišljate nabildovane frajere sa izvajanim pločicama na stomaku kao savršene ljubavnike. Istraživanja kažu da on izgleda potpuno drugačije

Image courtesy of Witthaya Phonsawat / stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Image courtesy of Witthaya Phonsawat / stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Ljubavnik iz snova je nežan, pažljiv, zna da zadovolji ženu i sve njene potrebe i – može dugo … Na ovaj ženski stereotip obično se nadovezuje slika izvajanog tipa definisanih mišića jer “ako toliko vežba, verovatno je izdržljiv i u krevetu”.

Međutim, naučnici tvrde upravo suprotno – najbolji ljubavnici su muškarci sa izraženim stomakom ili, žarkonski rečeno, oni koji “gaje” tzv. pivski stomak.

Statistika je još jednom bila neumoljiva i na više stotina muškaraca dala je rezultat koji ide na ruku onima sa nešto slabijom definicijom mišića – muškarci s telesnim indeksom mase koji je viši od prosečnog u krevetu jednostavno mogu da izdrže duže. Naime, istraživanjem je pokazalo da “trbušasti” tipovi u proseku mogu da izdrže penetraciju 7,3 minuta pre nego što dođu do vrhunca, dok su perfektno razvijeni tipovi sa ravnim stomakom bili “gotovi” za tri puta manje vremena – jedva dva minuta.

Naučnici kažu da je razlog vrlo jednostavan – salo na stomakuukazuje na povišen nivo estradola, ženskog seksualnog hormona koji pomaže kod ostvarivanja orgazma. Mršavi tipovi ga nemaju u tim količinama i obično prerano ejakuliraju…

Zato, ako želite nezaboravan seks, nađite nekog neodoljivog tipa sa stomačićem.

(eKlinika.rs / Telegraf.rs)

Podeljeno