Nije kondom kriv ako ima problema s erekcijom!

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / ratch0013
Podelite:

Koliko puta vam se desilo da vam muškarac kaže kako neće da stavi prezervativ, jer mu ometa “vršnjaka” i seks je naprosto bolji bez njega? E pa, znajte da vas laže

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / ratch0013

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / ratch0013

Ako vaš momak počne da gunđa na samu pomen kondoma i tvrdi da mu gumica previše steže penis, pa da nije u stanju da održi erekciju, pokažite mu ovaj članak.

Novo istraživanje, u kojem je učestvovalo 479 heteroseksualnih muškaraca, starosti od 18 do 24 godine, donosi odgovor na pitanje imaju li muškarci, koji su tvrde da imaju problema s erekcijom dok nose kondom, imaju iste probleme i kada ga ne nose.

Rezultati su pokazaće sledeće: za muškarce koji su izvestili o problemima erektilne disfunkcije tokom nošenja kondoma, verovatnije je da će ih imati i onda kada ga imaju seks bez zaštite.

Foto-ilustracija: FeeDigitalPhotos/scottchan

Foto-ilustracija: FeeDigitalPhotos/scottchan

Dobra je vest što je 38 odsto muškaraca nema ama baš nikakvih seksualnih poteškoća, bez obzira na to da li je kondom u igri ili nije.

Ukoliko on i dalje tvrdi da su kondomi ti koji ga “spuštaju”, možda je vreme da ode kod urologa ili seksologa i istraži stvarne uzroke svojih problema s potencijom, poput emotivnih problema, depresije, problema sa srcem, krvnom slikom, uticaja određenih lekova i drugih potencijalnih ometača erekcije.

Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema, pa i onih seksualne prirode, konsultujte se sa stručnjacima portala eklinika.rs. I to samo u tri klika!

(eKlinika.rs/Telegraf.rs)

Comments are closed.

Podeljeno