Njen mali decak nema pojma da njegova majka umire. Sta ona radi po tom pitanju, je neverovatno!

Podelite:

Ubrzo nakon sto je rodila sina Fredija, Rovena je pocela da oseca bolove u stomaku. U pocetku, lekari su mislili da je u pitanju trudnoca i dali joj lek protiv bolova. Za 6 meseci Rovena je imala bolove svaki dan. Kada bi bol postao dovoljno los ona bi konacno otisla kod lekara na mnoga razlicita ispitivanja. Posle kruga bolnih testova dobila je sokantnu dijagnozu: imala je rak creva. Znala je da ce umreti, ali umesto da se fokusira na smrt, ona odlucuje da se fokusira na buducnost svog sina.

Rovena je vrlo dobro znala da ce umreti od raka, ali to je nije slomilo

majka i sin

Umesto toga, ona i njen muz Fil zele da nadju nacin kako da imaju nade za buducnost.

fil i korena

Pre nego sto je prolazila tretman za njen rak, Rovena je zamrzla neke od jajnih celija samo u slucaju ako nadju surogat majku kasnije u zivotu.

PAR

Nije bila sigurna sigurna sta joj buducnost nosi, ali zelela je da bude spremna.

spremna

U nastojanju da se bore protiv raka lekari su otklonili njene jajnike, matericu,deo njenog creva i abdomena.

KORENA

Nije je bilo briga za taj drasticni tretman, ona je samo zelela sansu da provode vise vremena sa Fredijem i Filom.

fredi

Cetri meseca nakon te operacije, rak se prosirio i otisao na jetru, pluca i karlicu. Vise nije ostalo nade da se ona spasi.

rodj

Tako da je Rovena pocela da planira zivot posle njene smrti. Napravila  je kartice za malog Fredija da moze da ih otvori u posebnim prilikama. Imale su poruke za njega.

PORUKE

Fredi ce moci da otvori poruke od svoje majke na sve svoje rodjendane.

18

Roveni je bilo cudno sto pise 21 godisnjaku Frediju. Nije mogla ni da zamisli kako ce to izledati.

21

Ona zeli da mu da ove kartice, tako da kada ih gleda da moze da oseti da je tu pored njega da zna da ga mnogo voli.

PORUKICA

dying-mother9

Rovena je prosla bezbroj rundi hemoterapija i vise operacija. Ona ne mari, stavise srecna je sto joj ostalo makar malo vremena da provede sa svojom porodicom.

PORODICA

Pre nego sto je umrla, jedinu stvar koju je Rovena htela  jeste da provede vreme koje joj je ostalo sa svojom porodicom, i da se uveri da ce oni zauvek znati koliko su joj  znacili.

porodica 2

Cak i dok je Rovena  bila ziva , bila je odvojena od njega, sto ga je uznemiravalo. Pa mu je rekla da njegov meda ima magicne moci. Svaki put kad se oseti usamljeno i kada mu nedostaje njegova mama , on razgovara sa svojim medom. Na taj nacin ona bi mogla to cuje i da bude tu za njega, i kad je bila u bolnici i posle njene smrti.

,,Zivot je dragocena stvar i ako ponekad nesto bas i nije fer. Snaga koja je Roveni trebala da se pripremi za svoju smrt je nezamisliva.“

Izvor: dailymail.com

Podeljeno