Omiljena poza razotkriva vašu dušu: Kakav seks volite, tako i živite

Image courtesy of imagerymajestic/marin at FreeDigitalPhotos.net
Podelite:

Misionarska poza, seks otpozadi, stojeći… Evo šta vaša omiljena seks poza otkriva o vama.

Misionarska poza

Osobe kojima je ovo omiljena seks poza, vole da sve bude jednostavno. Obožavatelji misionarske poze uživaju u tome da partnera gledaju u oči tokom seksa, da im izjavljuju ljubav.

Pitaj Urologa online eKlinika.rs

“Dogi stajl”

Oni koji uživaju u seksu otpozadi skloni su tome da pred drugima neguju imidž ozbiljne osobe, dok su privatno sasvim drugačiji. Ove osobe vole da u krevetu bude “začinjeno”, pa im je zato seks otpozadi uvek prvi izbor.

Žena odozgo…

…je žena koja zna šta želi! Dame kojima je ovo omiljena poza uvek tačno znaju šta žele i ne boje se da to traže, bez obzira na to da li je reč o novim cipelama, poslu ili orgazmu. Samo napred!

Pitaj Urologa online eKlinika.rs

Obrnuta kaubojka

Osobe kojima je obrnuta kaubojka omiljena poza su “legende”. Njih ne zanima šta ko ima da im kaže, avanturističkog su duha, a većina njih bi rado u svojoj omiljenoj pozi uživala i na javnom mestu – jer ih ne interesuje da li će ih neko videti.

Stojeći

Ako uživate u seksu u stojećem položaju, takmičarskog ste duha! Vi sve u životu doživljavate kao takmičenje, a ni seks nije izuzetak – zato uopšte nije lako naći partnera koji može da vam parira.

Seks ispred ogledala

Osobe koju vole seks ispred ogledala sve u životu, pa čak i seks, doživljavaju kao performans. Volite da sve oči budu uprte u vas – zato to radite pred ogledalom – a volite da igrate seksi uloge, imate tone seksi veša i “prljavih” autfita, a verovatno i barem jedan kućni video.

Pitaj Urologa online eKlinika.rs

Izvor: eKlinika.rs / mondo.me

Podeljeno