One obožavaju seks!

Podelite:

Zabluda je da muškarci više vole seks od žena i da u njemu više uživaju.

marin

marin

Postoje žene koje prosto obožavaju svoje gole telo pa samim tim i seks. A, da biste bili dobri u krevetu, preduslov je upravo taj – da volite seks!

Dobra ljubavnica uživa u krevetu bez ikakvog osećaja sramote, traži od partnera da joj radi ono što će da je zadovolji, i trudi se da partnera dovede do vrhunca.

Evo koje bi bile karakteristike dobrih ljubavnica:

One vole seks

I uopšte ne vide zašto bi bilo drugačije. Valjda svako normalan voli seks. Normalno je da voliš da uživaš!

Ali, što to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje takođe vole seks?

One više uživaju u seksu. Ne moraju da dožive orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole.

Ne stide se

Ne traže da se ugasi svetlo, ne zahtevaju od partnera da im obezbedi posebne uslove, vole da budu gole i da osećaju celim telom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih „stisnete“, kao i kada ih nežno milujete, vrlo su osećajne… Uvek će prepoznati raspoloženje svog partnera. One sve mogu a da ne kažu nijednu reč.

Imaju inicijativu

Neće čekati da se vi smislite i odvažite. Preuzeće inicijativu. Kad ona vodi igru napraviće za sebe i za vas sve što treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i oseća.

Podstiču maštovitost

Ne postavlja vam neke posebne zabrane. Ono što ne voli i ne prija joj neće ni da radi. Smisliće neko zgodno mesto gde to još niste radili. Otkriće vam neke poze za koje niste mislili da su nešto posebno, a kamoli da neko može da uživa u njima.

Uz njih se osećate kao pravi mužjak

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. S lakoćom odbacuje odeću koja ju sputava, sa oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj lepoti, ponaša se prema njegovom penisu kao prema dragocenom poklonu zbog kojeg je sva ponosna i srećna. Ona je prava žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva, piše express.hr.

 

Logo-prezentacija-8

Podeljeno