Otvorena ispovest: Zašto je seks u braku 100 puta bolji od svih ludih stvari koje sam radila pre

Foto-ilustracija: Foter.com / kirikiri
Podelite:

Blogerka Šejla Hagman je odlučila da opiše svoja najnastranija seksualna iskustva i time pomogne svima koji misle da njihovoj vezi nedostaje žara.

„Ukoliko razmišljate da isprobate neke nastrane stvari u spavaćoj sobi, verujte mi da ne morate.

Pre braka sam isprobavala najrazličitije stvari, ali onda sam shvatila da je to više bilo zbog dokazivanja, a ne zbog toga što sam uživala u tome. Najluđi seks koji sam imala uopšte nije bio najbolji.

Šta nastrano uopšte znači? U suštini sve što nije običan vanila seks.

Kada sam bila mlađa, spavala sam sa dosta momaka, što se i dan danas ne smatra poželjnim ako ste žena. Za mene je postojalo nešto u opasnosti seksa na neočekivanim mestima sa neočekivanim ljudima, što je činilo ceo doživljaj uzbudljivim.

Jedno od mojih najluđih iskustava je podrazumevalo seks tokom uragana i pri tom mislim bukvalno na prirodnu nepogodu. U pitanju je bilo oboreno drvo i muškarac koga sam tek upoznala.

Tu je bio i momak koji je imao fantaziju o učenici katoličke škole, pa smo nabavili kostime i smislili celu priču. Za njega je to podrazumevalo dosta šamaranja jer sam bila nevaljala devojčica i jednom sam zamalo završila u bolnici, ali bilo je uzbudljivo.

Savetujte se sa doktorom GINEKOLOGOM online – eKlinika.rs

Možda jedan od najčudnijih seksualnih susreta je bio sa momkom koji je hteo celu da me uvije u plastičnu foliju. Jedini problem je bio što nismo mogli nešto zaista i da radimo posle toga.

Podeljeno