Otvorena ispovest: Zašto je seks u braku 100 puta bolji od svih ludih stvari koje sam radila pre

Podelite:

Jedan veoma muževan momak mi je tražio da nosim strap on. On je bio vrlo zagrejan za sado-mazo stvari i jedno vreme mi se sviđalo jer je bilo drugačije, ali i veoma bolno.

Probala sam i trojku i to je bilo nezboravno iskustvo. Mada, ne bih se usudila da vam pričam o tome. Bila sam i sa momkom koji je želeo da piški na mene, zbog čega se više nikada nismo videli.

Problem sa nastranim seksom je u tome što je neuredan, komplikovan, bolan i pomalo opasan, što ga verovatno i čini tako privlačnim većini ljudi.

Danas sam u braku, imam decu i definitivno sam se smirila. Radije ću da ispunjavam svoje fantazije sa jednim čovekom nego da trčim okolo sa gomilom različitih ljudi i radim različite lude stvari. Ta iskustva su mi samo donela kajanje i godine terapije.

Sada sa mojim suprugom seks nije nastran, ali moji orgazmi su snažniji i bolji. On zna šta ja volim i kako da mi to pruži.  Više razmišljamo o zadovoljstvu nego o novinama.

I da budem iskrena, sa troje dece u kući, nije lako biti nastran. Skoro uvek sam umorna i nemam energije da budem kreativna.

Tako da ukoliko niste probali nastrani seks i spremni ste da zbog toga napustite svog vanila ljubavnika, razmislite još jednom. Možda biste mogli da istražujete sa osobom sa kojom ste, ne mora da bude sve ili ništa.

Verujte mi, sve lude stvari koje sam radila ne mogu da se porede sa onim što imam danas.“

Savetujte se sa doktorom GINEKOLOGOM online – eKlinika.rs

Izvor: eKlinika.rs / (Yourtango.com)

 

Podeljeno