Ovaj dečak urlao je od bolova u kičmi 4 meseca. A onda ga je dohvatio KOSTOLOMAC! (VIDEO)

Prinskrin: YouTube/Chiropractic Excellence
Podelite:

Pogledajte kako je ovaj kiropraktičar u potpunosti „ispravio“ mladića koji je već izgubio svaku nadu da će ikada ponovo hodati uspravno

Prinskrin: YouTube/Chiropractic Excellence

Prinskrin: YouTube/Chiropractic Excellence

Bez obzira kakvo mišljenje imate o kiropraktici, ako ga uopšte imate, savetujemo vam da pogledate ovaj video pa da donesete zaključak o tome.

Jedan mladi Amerikanac (17) zaista može da kaže da je ponovo rođen, i to sve zahvaljujući australijskom kiropraktičaru dr Ijanu, koji ga je primio u svojoj ordinaciji u Melburnu kada su svi drugi od njega već digli ruke.

Naime, mladić je patio od kifoze, preterane zakrivljenosti srednjega dela kičme, i trpeo tako jake bolove da je razmišljao o samoubistvu.

Nevolje po tog mladića su počele od trenutka kada je osetio bol dok je iz zemlje čupao panj, a tokom naredna tri meseca su se stvari toliko pogoršale da više nije mogao da se uspravi. Uz to je u desnoj nozi u potpunosti izgubio osećaj.

Pogledajte kako je spasen za samo deset dana, odnosno kako je jedan čovek zlatnih ruku, bolnu grimasu na njegovom licu pretvorio u osmeh.

(eKlinika.rs / Telegraf.rs / Dnevnik)

Podeljeno