Ovaj jednostavni trik pomoći će vam da PRESTANETE da pušite, zauvek! I to bez KRIZE

Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net
Podelite:

Prestali biste da pušite, ali vam je frka? Nećete verovati šta može da vam pomogne da, bez previše patnje, pregurate nikotinsku krizu

Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

Sigurni smo da nema pušača koji, ako ni zbog čega drugog, makar zbog uštede novca, ne bi voleo da može da se već jednom reši te proklete navike da pali cigarete jednu za drugom.

Ipak, dobar deo njih plaši se da neće u tome uspeti, a naročito apstinencijalne, nikotinske krize. Srećom, postoji jedna caka koja može mnogo da olakša stvari.

Svi kažu da su prvi dani nakon ostavljanja duvana – najteži. Telo traži svoju dozu, a to umnogome utiče i na mozak, koji psihi šalje poruku “Zapali! Molim te, zapali!”. Ta faza izbacivanja otrova iz organizma, čini se, nikako da prođe.

Ali, sve će biti lakše, kažu oni koji su probali, ako odete tri-četiri dana zaredom u saunu! Znojenjem će telo brže da izbaci toksine, a para će umnogome pomoći disajnim organima da se oporave.

Samim tim, odlascima u saunu značajno će se skratiti period krize, odnosno iskušenja da zapalite “samo još jednu”. Probajte, pa nam javite rezultate!

(eKlinika.rs / Telegraf.rs)

Podeljeno