Ove stvari svaka žena mora da zna o seksu, ili bolje da ga nema

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / photostock
Podelite:

Samo zato što imate seks, ne mora da znači da znate sve što je potrebno kako biste u njemu maksimalno uživali. Šta ako bismo vam rekli da ipak postoje stvari koje bi mogle da vam povećaju zadovoljstvo, a vi o njima nemate pojma?

Svaka žena ima svoju pozu

Svaka žena ima seksualnu pozu u kojoj će sigurno postići klimaks. Postarajte se da na vreme otkrijete svoju. Nemojte se ustručavati da eksperimentišete.

Ali se taj položaj vremenom može menjati

Usled bioloških promena i vremena, pozicija koja vam je nekada garantovala orgazam baš svaki put može da se promeni. Ako primetite da vam neka poza više ne pruža istu količinu zadovoljstva kao pre, vreme je za novo eksperimentisanje.

Biti „go“ i nije toliko bitna stvar

Svi se brinemo o tome kako ćemo izgledati kada se skinemo pred partnerom. Međutim, jednu stvar moramo da razjasnimo, muškarci tokom seksa osećaju toliko zadovoljstva da im sitni detalji i nedostaci o kojima brinete uopšte nisu bitni.

Obratite se sertifikovanim lekarima putem servisa www.eklinika.rs

Morate da ga imate da biste ga želele

Što više seksa imate, više ćete ga želeti. To je stvarnost. Dok vodite ljubav, ujedno stvarate i uspomene. A ko ne želi što više takvih uspomena? Dakle, ako gubite interesovanje za seks, nemojte gubiti nadu. Stvari će uskoro postati mnogo bolje – uz još malo seksa.

Samopomoć je podjednako važna

Ne morate da pomažete same sebi samo kada muškarca nema nigde na vidiku. Masturbacija rezultuje orgazmom i čini da se osećate bolje.

U redu je da ponekada izaberete san na račun seksa

Ako želite da se napokon naspavate kao čovek, sasvim je u redu reći „ne“ seksu. I libidu je potreban odmor. Samo ste umorne.

Ne razmišljajte previše o tome i ne pridajte veliku važnost toj situaciji, već se odmorite.

Ljubav ne bi trebalo da boli

Ako osetite bol prvi put kada imate seks – to je sasvim u redu. Međutim, ako su odnosi i kasnije bolni, to nije normalno. Popričajte sa partnerom i posetite ginekologa kako biste rešili problem, ako postoji.

Vežbe mogu da poboljšaju vaš seksualni život

Kegelove vežbe mogu biti ključ za bolji seks, čvrste vagine i sjajnih orgazama.

Neka vam bezbednost uvek bude na prvom mestu

Nakon svih emocija i uzbuđenja kroz koje prolazite tokom seksa, normalno je da samo želite da se sklupčate i spavate. Ipak, važno je da posetite toalet pre nego što odlutate u svet snova. Održavanje higijene nakon seka je ključno u izbegavanju infekcija urinarnog trakta.

Obratite se sertifikovanim lekarima putem servisa www.eklinika.rs

Pitaj Ginekologa Online / 24sata.rs

Podeljeno