Ove stvari svaki muškarac mora da zna da uradi jezikom

Podelite:

Čisto da ti pokaže koliko te je bivša možda potpuno slagala, a za one koji ne misle da su Kazanove, ovo su super saveti da tvoja lepša polovina iskusi najbolji seks života.

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Do trenutka kada postaneš odrastao muškarac, trebalo bi (valjda) da si naučio osnovne tehnike kako da zadovoljiš ženu jezikom. Iako misliš da si magistar toga, da li si siguran da stvarno to umeš da radiš tako da ona o tome razmišlja makar naredna dva dana?

Evo šta su seks stručnjaci rekli o toj magiji koja se dešava među čaršavima.

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs

Zagrejte stvari

Fokusiraj se za početak na ceo klitoris, a ne samo na njegov vrh. Za većinu žena on je najsenzitivnije mesto na telu i zahteva dodatnu pažnju i nežnost. Bez divljanja – budi strpljiv da bi ti se isplatilo.

Okolo naokolo

Ponekad nije dobro krenuti direktno na klitoris, bolje je slatko “mučiti” ljubeći regije oko klitorisa, jer tada uzbuđenje postaje veće, pa kada se bacite na pravi posao, užitak je em brži, em zagarantovan, pogotovo ako znaš i za ovih 5 stvari koje ženama garantuju najbolji seks.

Dirty talk

Ovo je činjenica – dodavanje takvog razgovora u seks rutinu vodi ka dužem, intenzivnijem i češćem orgazmu za vašu damu. Koliko je akcija dobra, ponekad je samo slušanje o tome dovoljan pokretač vrelih noći.

Recite ono što imate

Ako si odrastao muškarac, ne samo da treba da kažeš šta imaš, već i da pitaš da li ona tebi ima nešto da kaže. Možda ne bi bilo strašno ni da pitate da li to radite uopšte kako treba (ovo se ne preporučuje parovima koji su tek počeli da upražnjavaju seks, ipak malo ubija libido i tera nas da lažemo). Izrazite zadovoljstvo što to radite, ali i pitajte kako to možete bolje da uradite. Ovaj razgovor važi i kada niste u krevetu. To je totalni win-win, ona zadovoljna, a vi se osećate kao car zbog toga.

Velika završnica

Još jednom – niste krenuli u boj. Za veliku (dobru) završnicu, probate da upotrebite tehniku “usisavanja” klitorisa, što je sjajan način da ona odlepi. Ali probajte to da uradi veoma nežno, a onda malo pojačajate ritam. Kad se sve završi, više nikada neće moći da vam isfolira za orgazam.

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs

eKlinika.rs / Izvor: 24sata

Comments are closed.

Podeljeno