Ovo su najbolje vežbe za izdržljivost u seksu

Freeimages.com Photo
Podelite:

NOVO istraživanje, objavljeno u Magazinu seksualne medicine, potvrdilo je staru vest – da muškarci koji češće vežbaju imaju bolji seksualni život. Utrenirani momci imaju manje problema sa erekcijom i dame ih smatraju boljim ljubavnicima.

Freeimages.com Photo

Freeimages.com Photo

Najefikasniji su sklekovi, tvrde fitnes instruktori, jer jačaju mišiće stomaka, zadnjice, ruku i omogućavaju da se duže izdrže svi napori, pa i u seksu. Sjajna vežba je i imitiranje vožnje bicikla, zato lezite na leđa, ruke stavite na kukove i pokrećite noge kao da okrećete pedale.

Za fleksibilnost u kukovima, oslonite dlanove i kolena na pod i savjijajte nogu ka suprotnom ramenu, a zatim šutnite unazad. Da bol u leđima ne bi kvario ugođaj, dižite tegove – krenite od manjih, pa pređite na veće.

Klasični trbušnjaci su u redu, ali trbušnjake ćete pre ojačati izdržajem. Dlanove i vrhove prstiju stopala spustite na pod, kukovi neka budu što niže i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi. Zatim težinu prebacite na jednu ruku i okrenite se na stranu, a drugu ruku podignite u vis. Ako vežbe radite svakodnevno, nakon mesec dana bićete bolji ljubavnik, tvrde instruktori.

 

eKlinika.rs / Novosti


Pitajte Doktora Online.

 

Podeljeno