Ovo su razlozi zbog kojih treba da birate muškarce sa dlakavim grudima

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/Ambro
Podelite:

Ženska opsednutost dlakavim muškarcima nije „bolest modernog doba“ već datira iz praistorije kada je ekstremna dlakavost bila znak muškosti.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/Ambro

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/Ambro

Kako i na temelju čega treba da birate svog budućeg partnera?

Neke će očarati taj crni zagonetni pogled, njegov nesvakidašnji smisao za humor zbog kog se smeškate celi dan, mišićavo telo, dlake na grudima…

Upravo o ovom zadnjem je tu reč u ovoj priči.

Iako ne isključuje ni taj pogled ni osmeh, Laura Argintar sa Elite Dailya poručuje: Biram muškarce koji ostavljaju utisak da mogu da prežive novo ledeno doba. A ako niste u svom životu imali jednog takvog dlakavog muškarca, zapravo niste ni živeli, odlučna je.

Tako je, složićemo se, evolucija i posložila stvari. Muškarci jače fizičke građe i dlakavog tela ostavljaju baš takav utisak „pećinskog čoveka“ koji može da se uhvati u koštac s raznim životnim izazovima. Što dlakavije, to bolje, smatra Argintar.

I nije jedina koja ima takav stav. Ili ukus, da budemo precizniji.

Ženska opsednutost dlakavim muškarcima nije „bolest modernog doba“ već datira iz praistorije kada je ekstremna dlakavost bila znak muškosti. Za mnoge je to i danas. A osim toga, ovo su dodatni razlozi zbog kojih je dobro imati pored sebe „dlakavog muškarca“.

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs

1. Avantura

Biti u vezi s takvim muškarcem može da bude prava avantura. S lakoćom  može da vas povede u „scenario filma Tarzan“ ili u rane sedamdesete, piše Elite Daily.

2. Voleće vas takvima kakve ste

Oni će voleti vaš prirodni izgled i nećete  morati da brinete i da se trudite kako da skrijete neke telesne nedostatke.

 

eKlinika.rs / Izvor: 24sata

Podeljeno