Ovo vaš dečko hoće u SEKSU, ali ga je blam da pita

Foto-ilustracija: Foter/jessicalrone
Podelite:

Bez obzira na to koliko ste zajedno i koliko ste iskreni jedno prema drugom, seksolozi kažu da bi se svaka žena zgrozila kada bi znala koji bi predlog u seksu njen voljeni oberučke prihvatio

Foto-ilustracija: Foter/jessicalrone

Foto-ilustracija: Foter/jessicalrone

On je pažljiv, razuman, strastven i osećate da vas voli. A povrh svega, potpuno se slažete u seksu– volite iste stvari i svaki put je nezaboravno.

Možda za vas. Za njega, pak, moglo bi biti još uzbudljivije. Jer, njegove seksualne fantazije su, ipak, malo drugačije…

Analni seks

Za njega, ima nešto jako uzbuđujuće u činjenici da penetrira tamo gde ne bi trebalo, odnosno gde nije prirodno predodređeno. Ali, muškarcima je “zabranjeno voće” najslađe.

Seks u troje

Gotovo svaki frajer to želi, a isto tako gotovo svaki se plaši da vam to predloži. Međutim, kada bi znao da mu posle ne biste pravile probleme zbog toga što je u krevetu poželeo još jednu pored vas, ne bi se dvoumio ni sekund.

Gutanje

Za njega je situacija u kojoj progutate ono što on “proizvede” tokom seksualnog čina, najseksi način da mu pokažete koliko vam se dopada. Vama, međutim, vrlo verovatno nije.

S&M fantazija

U svakom muškarcu čuči jedan Mr. Grej, glavni junak erotske sage “Pedeset nijansi siva”. Malo kože, lanaca, vezivanja, udaranja i testiranja izdržljivosti muškarcima može samo da udvostruči užitak.

Snimanje

Da, njemu je ideja o tome da vas snima dok to radite veoma uzbuđujuća, ali zna da biste vi bile opterećene samom mišlju da jednog dana to može doći do vaše porodice ili nekog od prijatelja.

(eKlinika.rs/Telegraf.rs)

Podeljeno