Pitajte Doktora

Sigurni smo da niste verovali da je ovako nešto ostvarivo, osim u naučno-fantastičnim filmovima, ali zaista je moguće. I to u Srbiji!

Zaboravite redove u čekaonicama ispred doktorskih ordinacija, jer to je prošlost. Sada do neophodne medicinske konsultacije možete da dođete bukvalno očas posla i to iz sopstvene fotelje, pomoću samo tri klika mišem na svom računaru.

Ako vas muči nešto u vezi sa svojim zdravljem ili psihom, a nemate vremena da odete do doma zdravlja i zakažete pregled iliimate ozbljan zdravstveni problem, ali biste voleli da čujete i mišljenje drugog lekara? Na pravom ste mestu! Eklinika.rspredstavlja jedinstveni servis koji omogućava korisnicima dapostavljaju pitanja i dobiju odgovor lekara u roku od 24h.

Servis je nastao kao rezultat usvajanja savremenih tehnologija kao sastavnog dela života. Razvoj društvenih mreža i internet servisa je omogućio korisnicima da dođu u kontakt sa stručnjacima koji su im često potrebni, a koji su svakodnevno teško dostupni.

Korišćenje servisa kao što je ovaj rezultirao je poboljšanjem kvaliteta života korisnika, što je i cilj Internet klinike, da omogući svima neprestan pristup stručnim lekarima, jer zdravlje je najveće bogatstvo. Sa prosečnom dnevnom posetom od preko 20.000 ljudi, Eklinika.rs predstavlja relevantan servis sa veoma brojnim mogućnostima.

Pored velikog broja online konsultacija sa lekarima, karakteristika Eklinika.rs servisa je i veliki broj raznovrsnih sadržaja vezanih kako za opšta zdravstvena pitanja tako i za specijalističke niše.

pitaj doktora online

Be the first to comment on "Pitajte Doktora"

Leave a comment