Pitali smo Srpkinje da li vole da nose donji veš, a njihovi odgovori su nas iznenadili

Freeimages.com
Podelite:

Čipkaste gaćice, providan brus, halteri, korseti i podvezice – svi znamo da muškarci padaju na teme kad vide ove stvari na ženi. Međutim, kako se devojke osećaju kada nose ovakav veš? Mi smo porazgovarali sa ženama iz Beograda, i njihovi odgovori će vas možda iznenaditi.

Freeimages.com

Freeimages.com

Seksi donji veš deluje neudobno, i to jeste istina, ističu devojke. Međutim, većina se slaže da se u njemu osećaju tako dobro da je u potpunosti vredno istrpeti par minuta neudobnosti.

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs

– Ne nosim često seksi donji veš, imam svega par komada čipkastih gaćica i bruseva koji idu uz to. Na svakodnevnom nivou ih ne nosim jer je običan, pamučni veš mnogo udobniji, ali ga nosim u posebnim prilikama. I to ne samo zato što znam da moj dečko odmah krene da balavi kad me vidi u tome, već se i sama osećam seksepilnije nekako – rekla nam je Milica (25).

Ovo je potvrdilo i istraživanje koje je sprovela jedna kompanija koja proizvodi donji veš. Prema njihovim podacima, oko 84 posto žena ima posebne setove seksi veša, koje ne nose svakodnevno, već radije biraju udobnost. Skoro 90 odsto ispitanih dama je reklo da im čipkasti veš podiže samopouzdanje, što je dobra vest – jer nam pokazuje da žene ipak ne nose podvezice samo da bi zadovoljile želje svojih muškaraca.

S druge strane, ima i onih koje bi najradije haltere nosile svakodnevno.

– Ja imam trik koji sam naučila, verovali ili ne, od moje bake. Kada imam neki baš bitan dan i želim da se osećam baš dobro, ispod farmerki obučem čarape sa haterima. To se ne primećuje, ali baš podiže samopouzdanje i čini da se žena oseća moćnije. Bar je tako u mom slučaju. Iako znam da neke od mojih drugarica ne vole haltere jer nisu praktični, ovde se ne radi o praktičnosti već o uticaju koji imaju na mozak – iskrena je Jelena (23), studentkinja iz Beograda.

I dok momci retko kad razmišljaju o udobnosti veša, a od toga im je mnogo bitnija boja, materijal i model veša koji njihova draga nosi, devojke u svakodnevnom životu i te kako razmišljaju o tome da li će tanga da im se useče i da li će onaj seksi puš-ap da im onemogući normalno disanje. Nekim devojkama je to, izgleda, toliko veliki problem da ne nose seksi veš čak ni u posebnim prilikama.

– Imam par čipkastih gaćica koje ponekad nosim, ali nisu tange jer mi je to mnogo neudobno. Isto važi i za puš-ap brushaltere, i korsete i haltere… Znam da to izgleda seksi, ali ja ne mogu da bude raspoložena za seks i totalno opuštena ako mi se nešto sve vreme useca između guzova. Moj odabir seksi veša su bokserice od crvene čike i brus koji je u potpunosti od čipke, providan. On je udoban, mekan, nema žice, a ujedno je seksi – pronašla je savršeno rešenje Marijana (27)

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs

eKlinika.rs / Izvor: 24sata


 

Podeljeno