Poturite mužu ovaj tekst večeras, a onda mu obećajte najbolji seks

Foto-ilustracija: flickr/pedrosimoes7
Podelite:

Ne možete da očekujete da vaši i seksualni apetiti vašeg partnera budu uvek ujednačeno otvoreni, i to punim gasom, do daske, 100 odsto, a iz toga sledi da ne možete da očekujete da uvek budete u potpunosti u seksualnom skladu.

Međutim, to ne znači da treba da odmarate na lovorikama i gledate kako vaš seksualni život bledi, pretvarajući se u prah. Ako mislite da se kratkoročno spuštanje libida pretvara u dogoročno stanje ili ako ne znate kako da mu/joj udovoljite jer vam se čini da šta god da uradite, radite pogrešno, došli ste na pravo mesto.
Tu smo da vam pomognemo kako da rešite svoje seksualne dileme!

Iako kažu da je klasičan seksualni odnos jedan od najmanje efikasnih načina da dovedete ženu do orgazma, mada je to diskutabilno, većina žena uživa u dobrom treskanju, ako se radi kako treba.Suviše brza penetracija i pokretanje kao da je maljem udarate, ne praveći razliku da li heftate nju ili ispunjavate formular u poreskoj upravi, vodi do toga da će ona svaki put da izvadi kalkulator i broji koliko ima do novih šljiva, ako me razumete.

Dakle, prvo, uspori. Povećajte vreme utrošeno na predigru i koristte lubrikante, ukoliko nije dovoljno vlažna ili radi obostranog većeg zadovoljstva. Eksperimentišite malo sa različitim brzinama, dubinom prodiranja, uglovima za diranja i ritmovima zabadanja. Držite svoju karlicu blizu njene, neka budu priljubljene. Uhvatitite je rukama za guzove. Držite je blizu sebe, koliko god možete i brusite je kružnim pokretima. Gledajte je pravo u oči, da biste bil ipovezani sve vreme. Ljubite je u vrat, usta, lice.
Ponudite joj klitoralnu stimulaciju, prstima ili nekom od igračaka koje tome služe, dok ste u njoj. Sam odnos ne mora da traje večno ali naučite da se kontrolišete. Većina žena je zadovoljna odnosima koji traju od pet do deset minuta, mada će vam uglavnom pričati bajke, koje čitaju u ljubavnim romanima.

Pitajte doktora Ginekologa eKlinika.rs

Podeljeno