Poze koje produžavaju zadovoljstvo

Podelite:

Za duži seks preporučuje se da muškarac sedi na ivici kreveta ili fotelje, sa stopalima na podu, a žena obmota ruke oko njegovog vrata i noge oko struka. U ovom položaju nema jakog pritiska

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Mnogi muškarci danas imaju problem sa preranom ejakulacijom. Za to postoje brojni razlozi, neki su povezani sa stresom, drugi su psihološke, a treći fiziološke prirode. Ipak, ako odaberete pravu pozu u krevetu, možete da produžite zadovoljstvo, a vaša partnerka će to sigurno znati da ceni.

Pre svega, izbegavajte „misionarsku“ pozu, kao i onu „od pozadi“, jer tu muškarac ima najaktivniju ulogu. Pa, ako nema dobru samokontrolu, najčešće dolazi do prerane ejakulacije.

Za duži seks preporučuje se da muškarac sedi na ivici kreveta ili fotelje, sa stopalima na podu, a žena obmota ruke oko njegovog vrata i noge oko struka. U ovom položaju nema jakog pritiska, jer ona pomeranjem kukova određuje ritam, dok je on pasivan. Seksolozi preporučuju i pozu u kojoj muškarac leži opušteno na leđima, a partnerka ga opkorači, licem okrenuta prema njemu. Praktično, ona vodi igru i kontroliše situaciju.


Pitajte Doktora Online.

 

eKlinika.rs / Novosti

Podeljeno