Proveren recept protiv podočnjaka!

Freeimages.com
Podelite:

Do sada ste isprobali razne kremice i prirodne preparate protiv dosadnih tamnih kolutova oko očiju, ali sve je bilo bezuspešno? Ovaj provereni „homemade“ recept ne zahteva puno vremena za pripremu, a učinakom ćete sigurno biti prezadovoljni!

Freeimages.com

Freeimages.com

Potrebni su vam žalfija, kamilica i peršun. Da li ćete odabrati sušene ili sveže trave, na vama je da odlučite. Od svake biljke uzmite po pola supene kašike. Sve zajedno prelijte sa 200 ml ključale vode, poklopite i ostavite tako dva sata.

Kad odstoji, smesu sipajte u kalupe za led i ostavite u zamrzivač da se stegne.

Upotreba

Ujutro i uveče nežno bristi predeo oko očiju zaleđenom kockicom. Da bi koža što bolje upila, ne umivajte se i ne brišite lice.

Odmah, nakon tretiranja podočnjaci će se činiti još tamniji, ali ne brinite, to je zato jer koža crveni od hladnoće. Za nekoliko minuta sve će vratiti u normalu.

Ako budete istrajni u svojoj nameri da se oslobodite tamnih krugova ispod očiju, veoma brzo ćete zaboraviti na korektore.

DOKTORU SE MOŽETE OBRATITI BEZ ODLASKA U BILO KOJU ZDRAVSTVENU USTANOVU NA WWW.EKLINIKA.RS SERVISU U SAMO TRI KLIKA. POGLEDAJTE OVDE.

 

eklinika.rs / ALO!


 

PITAJ DOKTORA ONLINE:

PITAJ DOKTORA ONLINE: www.eklinika.rs

PITAJ DOKTORA ONLINE: www.eklinika.rs

Podeljeno