Pruži mu poljubac koji neće zaboraviti uz ova tri saveta

Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
Podelite:

Poljubac s partnerom nešto je vrlo intimno i toplo. Pravi poljubac će probuditi sva čula i zato je važno da bude iskren i od srca. Međutim, isto tako, savršen poljubac zahteva i malo spretnosti i tehnike.

1. Pripremi usne

Kako bi poljubac bio savršen usne moraju da budu sočne i meke, jer tome ne može da odoli ni jedan muškarac. Ako planiraš romantičnu večeru, pripremi se na vreme. Ispucale i suve usne tretiraj pilingom od meda i šećera, istrljaj ih i isperi i potom nanesi melem ili balzam za usne.

PREGLED LEKARA SPECIJALISTE ZA SAMO 300 DIN. www.eklinika.rs

 

Isto tako, ako planiraš prvi poljubac, izbegavaj ruževe i masan sjaj za usne jer ova ženska pomagala mogu da pokvare prvi utisak.

2. Spoji usne

Trik koji će probuditi sva čula zapravo je vrlo jednostavan. Dokazano je kako su same usne snažna erogena zona i zato bi trebalo da ih maksimalno iskoristiš.

Pre nego što kreneš u strastveni poljubac, nasloni usne na njegove i to nežno i polako. Ostani u tom položaju nekoliko sekundi, a potom se prepusti snažnim osećanjima.

3. Upotrebi moć vrha jezika

Na našem jeziku nalazi se na hiljade završetaka nerava. Upravo zbog toga, jezik je vrlo snažna erogena zona. Sočni i vrući poljubac postaće još moćniji ako igru s jezikom svedeš na minimum i tokom poljupca najviše upotrebljavaš njegov vrh.

S ovim glatkim i mekim delom jezika upravljaj nežno i polako, poigraj se i s unutrašnjom ivicom njegovih usana, a moć ovog oružja strasti ćete oboje osetiti vrlo brzo.

PREGLED LEKARA SPECIJALISTE ZA SAMO 300 DIN. www.eklinika.rs

 

eKlinika.rs / Izvor: 24sata

Podeljeno