Reci zbogom svom psu je jako tesko, posebno kad pas nije taj koji umire.

Podelite:

Samo dva meseca pre nego sto je Mike Petrosino napunio 14, dijagnostikovan mu je metastazirani Ewing sarkom, redak rak koji napada meko tkivo i kost. U tom trenutku on je bio u i van bolnice boreci se sa  tom bolescu.  Prosle nedelje Mike i njegova porodica dobilicu su razocaravajucu vest. Lekari u Massachusetts ,,General Hospital“ su ih obavestili da nema nista vise sto bi mogli da urade za Mike. Umire…

Mike je poceo da kaze svoje zbogom, sa jednim je jedan on najvaznijih srceparajucih slika koje ce te videti.

Njegova porodica je dovela njegovog najboljeg prijatelja, njegovog psa ( Rasty) kako bi se oprostio s njim, znajuci da moze imati samo sate zivota. Rasty je znao sta se desava i s ljubavlju je ostao na njegovoj strani.

dying-with-dog

 

Mike je prvobitno dobio 3% sanse da prezivi. Zatim su mu amputirali nogu.

majk

 

On se od tada bori

majka i pas

Porodici,prijateljima pa cak i psu,svi koji su znali Mike -a, nedostajace im ocajnicki.

porodica

Lekari ocekujuda ce Mike podleci svojoj bolesti u roku od  dana. Sada kada je Rasty kuci Majkov brat John kaze da ce on otici na Majkovu fotelju i kukati – vec mu nedostaje svoj najbolji prijatelj.

Godine medicinskih racuna ostavile su Majkovu porodicu trenutno nesposobne da plate sve ostale medicinske racune.

Ako zelite da donirate i da im pomognete, da se pokriju troskovi ovog intezivnog lecenja raka posetite njihov sajt GoFundMe.

,, Mike koji govori zbogom svom psu je slika koju nikad necete zaboraviti. Molim vas delite ovaj dodirujuci momenat sa ostalima.“

Izvor: reddit.com

Podeljeno