Seks u pozama sa svih strana sveta

Podelite:

Kako biste izbegli rutinu u seksu, ne morate da dubite na glavi i budete neverovatno fleksibilni. Možete izazvati zemljotres i pomutiti mu razum jednostavnim pozama koje su među najpoznatijima i najuzbudljivima u zemljama iz kojih dolaze.

Mađarska

Poza: Lenji par

Ova susedna zemlja poklanja nam pozu koja je idealna za kasnovečernju akciju.

Dok oboje ležite na boku, neka vam se približi otpozadi i podigne nogu na koju niste oslonjeni. To je sasvim dovoljno da zabava počne. Može vam prebaciti ruku preko stomaka i stimulisati celo telo.

„Pošto su grudi muškarca u ovoj pozi iza ženinih leđa, on je u stanju da kontroliše svoje disanje i ritam, pa je par na taj način jako povezan“, smatra Agnes Beregsasi, mađarska kolumnistkinja, specijalizovana za seksualna pitanja.

Španija

Poza: Spuštajući pas

Lako možete postati uspešni kao latinski ljubavnici, čuveni po svojim seksualnim veštinama. Žena, pri ovoj pozi, leži naslonjena na grudi i podiže zadnjicu, dok je muškarac iza nje na kolenima.

Budući da vam prilazi otpozadi i odozdo nagore polako, stimulisaće se deo na kome se nalazi G-tačka.

„Ova poza produžava zid vagine“, rekao je Pedro Otero, španski seksolog. „S druge strane, to je čini užom na mestu dokle doseže penis, što će ženi pružiti više zadovoljstva“, dodao je.

Indija

Poza: Stapanje

Neka on sedne na krevet ili pod, nogu ispruženih napred i oslonjen na ruke. Vi sedite ispred nega u istoj pozi, ali okrenuti ka njemu. Podignite noge na njegova ramena i počnite.

„Na taj način, sjedinjavanje organa moći će da vide oba partnera“, kaže dr Mahinder Votsa, terapeut specijalizovan za seks. „To znatno povećava seksualno uzbuđenje.“

Izvor: cosmopolitan.rs

Podeljeno