SEKSI TAJNE Zadovoljite svog partnera

Foto-ilustracija: Glovesadella.blogspot.com
Podelite:

Samo vi znate koje tajne krije vaša spavaća soba. Da biste što više uživale u vođenju ljubavi, potrebno je da stimulišete i svog partnera.

Freeimages.com

Freeimages.com

Mnogi od nas nesvesno prave greške u krevetu. Ovog puta ne pričamo o pogrešnoj pozi ili odabranom vešu, već rečenicama koje svesno ili nesvesno izgovorimo i koje „ubiju“ strast kod našeg partnera. Istraživanja pokazuju da strast češće ubijaju žene. Često zbog toga jer su nezadovoljne svojim izgledom, te umesto da uživaju u maženju, skrivaju delove svog tela i kukaju kako nisu savršene. To je najveća greška!

Potrebno vam je mišljenje DOKTORA? eKlinika.rs je pravo mesto za vas.

Dopustite muškarcu da vas voli

Niko ne izgleda savršeno, pa ni „cice sa naslovnice“. Zbog toga, nemojte da se opterećujete svojim izgledom u krevetu, već pustite muškarca da vas voli. Ukoliko tokom predigre počnete da se žalite na male grudi, celulit na guzi ili šlaufčić oko struka, vrlo je moguće da će mu se želja za vama ugasiti.

Znajte da muškarci ne primećuju mane na ženama ukoliko ih one seksualno privlače. Isto tako, budite svesne da muškarce na seks ne nagoni samo vaše telo, već i vaše razmišljanje, pogled, dodiri. Umesto što kukate jer nemate savršen struke, prepustite se strastima i uživajte.

Niko ne voli kad mu se nešto brani

Žene ponekad imaju običaj da kažnjavaju partnera tako što mu usrkaćuju intimnost i nežnost. Ukoliko to radite, onda nemojte ni da očekujete da vam seksualni život bude dobar. Bliskost je ključni sastojak u vezi i može samo da je ojača. Zbog toga dozvolite da vam krevet bude mesto za mirenje i uživanje.

Nekad mora i da vam „bude do seksa“

Naporan dan na poslu, haos u kući, histerija oko dece, često nagone ženu da izgovori onu čuvenu rečenicu „ma, nije mi do seksa“. Slažemo se, ne treba da pristajete na seks ukoliko vam stvarno nije do istog. Međutim, žene prečesto koriste tu frazu, što izuzetno nervira muškarce. Ukoliko ih ovako često odbijate, to će se ubrzo odraziti na vašu vezu i ljubav.

Ukoliko želite uspešnu vezu i ljubav vašeg partnera idući put se ugrizite za jezik i prepustite se dodirima i maženju. Videćete da će te se već nakon nekoliko minuta osećati mirnije i opuštenije i tada ćete shvatiti da vam jeste do seksa…

Budite privlačne za oko

Da, prava ljubav jeste ukoliko ste lepe vašem dragom i kada rasčerupani ustajete iz kreveta. Ali to ne znači da svaki dan treba da budete čupavi, zarozani i u trenerci. Nemojte se previše opuštati u vezi. I sami znate da muškarci vole kada su im žene privlačne. Zbog toga se šminkajte, oblačite provokativno, zavodite ga. Svako malo mu pokažite da ona skockana žena, koju je zavoleo, još postoji.

Potrebno vam je mišljenje DOKTORA? eKlinika.rs je pravo mesto za vas.

 

eKlinika.rs / Izvor: ALO!

Podeljeno