Seksualne fantazije zauzetih žena

Freeimages.com photo
Podelite:

Nije tačno da žene koje su u dugim vezama ili braku nemaju seksualne fantazije koje odskaču od standardne situacije koja vlada u njihovoj spavaćoj sobi.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/stockimages

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/stockimages

I one i te kako maštaju, i o partneru i o mestu na kome bi možda bile spremne da vode ljubav.

1. Gubljenje kontrole

Nazovite to efektom iz „Pedeset nijansi sive“, ali mnoge žene žele muškarcu da prepuste kontrolu. Želele su to da učine mnogo pre nego što je napisan ovaj roman. Ako ste raspoloženi za povez na očima – ne brinite, niste usamljeni.

eKlinika.rs – PITAJ DOKTORA ONLINE!

2. Seks na iznenađujućem mestu

Uživanje u spavaćoj sobi je skroz ok, ali žene nekada maštaju o seksu na neobičnim mestima. Visoko na listi lestvice poželjnih lokacija je seks u hotelskoj sobi s pogledom na okean, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu ili senzualno istraživanje partnerovog tela u kadi.

3. Seks sa strancem

I u vezi žene maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevice. Podelite svoje želje sa partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u nekom jeftinom hotelu.

4. Igranje uloga

Žene vole uniforme i razvijena tela muškaraca. Bez obzira da li je reč o zgodnom doktoru koji je spreman da vas pregleda , seksi profesoru ili treneru iz teretane uz nekoliko promena kostima sve njih možete da imate u svojoj spavaćoj sobi.

5. Seks na javnom mestu

Jedna američka studija je pokazala da čak 60 odsto žena sanjari o seksu na javnom mestu. I dok će retko koja žena šapnuti svom partneru da želi seks usred dupke punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mestu gde u svakom trenutku možete da budete otkriveni, piše Cosmopolitan.hr.

eKlinika.rs – PITAJ DOKTORA ONLINE!

Izvor: ALO!

Podeljeno